1asig.ro
1asig.ro

Pe ce clasa de asigurari se resimte mai acut nevoia unei campanii de informare?

- asigurari de viata 46.7%
- asigurari de sanatate 30.8%
- asigurari de calatorie in strainatate 5.0%
- asigurari de locuinta 17.5%
In aceasta saptamana, rubrica va este oferita de catre

Total voturi: 120
adaugat de CRISTINA PAVEL la 25.06.2011 12:53
Cu siguranta, acum trebuie insistat din ce in ce mai mult pe asigurarile de viata cu acumulare de capital si pe asigurarile de sanatate, dar trebuie insistat si pe profesionalismul societatilor si al colaboratorilor acestora. Din pacate, sunt multi colaboratori care incheie o asigurare in orice conditii, chiar daca actele nu sunt in regula si asigurarea risca sa nu fie valabila.
 
adaugat de Cezar Teodorovici la 20.06.2011 12:36
Personal cred , in primul rind , in profesionalizarea acestei activitati in asa fel incit informarea populatiei sa fie facuta cu profesionalism si cu simt de raspundere atit pentru cistigarea cit si pentru recistigarea increderii clientilor existenti sau viitorilor clienti.
 
adaugat de DORU VOLOSENIUC la 20.06.2011 08:53
In principiu , peste 70% din polpulatia tarii noastre are nevoie de o informare mai sustinuta pentru toate formele de asigurare enumerate mai sus. Mentalitatea invechita , ca primele de asigurare sunt bani aruncati in vant, din pacate mai persista pentru unii din semenii nostri . Campaniile pot aduce informatii complete pentru cei ce nu cunosc conditiile prin care pot fi incheiate politele de asigurare . Altfel , am vedea mai multi romani cu zambetul pe fata , stiind ca atat viata , sanatatea cat si bunurile lor , sunt asigurate .
 
adaugat de dana la 18.06.2011 11:33
Consider ca informarea depre asigurarile de sanatate este importanta. Actuala politica in domeniul sanatatii ,lipsa fondurilor pentru dezvoltarea unui sistem public de sanatate performant,aparatura de ultima ora,medici pregatiti si platiti decent,desfiintarea spitalelor ,reprezinta desfiintarea treptata a sasstentei medicale "gratuite". Astfel,toti suntem obligati sa cotribuim la stat pentru sanatate,platind o asiurare si servicii de carenu putem beneficia. Este un sistem in coma care duce catre deces. Alternativa civilizata este asigurarea medicala privata. Astfel,clientul beneficiaza de asistenta medicala pe masura : controale medicale,investigatii, imagistica,interventii chirurgicale,spitalzari,monitorizare a sarcinii,nasterea,toate in mediul privat. In acest caz nu mai sporta costuri"suplimentare" si sunt tratati cu respect. Din pacate ,promovarea unor astfel de asigurar estemai putin evidenta dar extrem de necesara. Daca am fi mai atenti la preventia unor afectiuni,nu am ajunge in situatia critica de-a nu mai gasi soltii pentru tratarea acestora.Asta tine foarte mult de educarea populatiei in acest sens.
 
adaugat de asistent@1asig.ro la 17.06.2011 18:05
Intre 20 si 26 iunie, CSA - Comisia de Supraveghere a Asigurarilor, IGPR - Inspectoratul General al Politiei Rutiere si APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor, cu sustinerea Radio EUROPA FM si impreuna cu intreaga industrie de asigurari, deruleaza a treia etapa a celei mai mari campanii nationale de educare si informare a publicului larg cu privire la conceptul de asigurare. Desfasurata inainte de perioada concediilor de vara, cand romanii plecati cu masina in vacanta au o mai mare expunere la riscul de accident, campania "Ce faci in caz de accident?" ofera o detaliere a procedurii de urmat in cazul accidentelor produse in strainatate si a rolului asigurarii RCA. 3 milioane de exemplare ale Brosurii "Ce faci in caz de accident?" vor fi distribuite saptamana viitoare in Bucuresti si in principalele 20 de orase ale tarii. Astfel, soferi din intreaga tara vor primi materialele informative prin tranzitarea principalelor intersectii, de la promoteri sau de la agentii politiei rutiere. De asemenea, le vor gasi la sectiile Politiei Rutiere din Bucuresti unde se fac constatari de daune si in marile complexe comerciale din intreaga tara. Pe ce alte clase de asigurari considerati ca se resimte mai acut nevoia unei campanii de informare in Romania, in acest moment?
 
Arhiva

Sondajul curent

08.03.2019 Cum va protejati locuinta impotriva dezastrelor naturale?

22.02.2019 Cum va evolua piata de brokeraj in asigurari in 2019?

11.02.2019 Cum anticipati ca va evolua piata asigurarilor private de sanatate in 2019? Motivati raspunsul!

25.01.2019 Ce fenomen ti se pare cel mai periculos (in opinia ta creste cel mai mult riscul de a fi implicat intr-un accident rutier) atunci cand te afli la volan?

07.01.2019 Care considerati ca este cea mai mare provocare pentru industria de asigurari in 2019?

14.12.2018 Ce solutie credeti ca are cel mai mare impact in scaderea numarului de accidente rutiere:

07.12.2018 Credeti ca piata asigurarilor din Romania va incheia anul 2018 cu:

29.11.2018 Ce noua tehnologie credeti ca va avea cel mai mare impact asupra domeniului asigurarilor din Romania in urmatorii 5 ani?

23.11.2018 Credeti ca vor mai intra asiguratori noi pe piata din Romania pana la finalul anului?

<  2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |  >