1asig.ro
1asig.ro

Pe ce clasa de asigurari se resimte mai acut nevoia unei campanii de informare?

- asigurari de viata 46.7%
- asigurari de sanatate 30.8%
- asigurari de calatorie in strainatate 5.0%
- asigurari de locuinta 17.5%
In aceasta saptamana, rubrica va este oferita de catre

Total voturi: 120
adaugat de CRISTINA PAVEL la 25.06.2011 12:53
Cu siguranta, acum trebuie insistat din ce in ce mai mult pe asigurarile de viata cu acumulare de capital si pe asigurarile de sanatate, dar trebuie insistat si pe profesionalismul societatilor si al colaboratorilor acestora. Din pacate, sunt multi colaboratori care incheie o asigurare in orice conditii, chiar daca actele nu sunt in regula si asigurarea risca sa nu fie valabila.
 
adaugat de Cezar Teodorovici la 20.06.2011 12:36
Personal cred , in primul rind , in profesionalizarea acestei activitati in asa fel incit informarea populatiei sa fie facuta cu profesionalism si cu simt de raspundere atit pentru cistigarea cit si pentru recistigarea increderii clientilor existenti sau viitorilor clienti.
 
adaugat de DORU VOLOSENIUC la 20.06.2011 08:53
In principiu , peste 70% din polpulatia tarii noastre are nevoie de o informare mai sustinuta pentru toate formele de asigurare enumerate mai sus. Mentalitatea invechita , ca primele de asigurare sunt bani aruncati in vant, din pacate mai persista pentru unii din semenii nostri . Campaniile pot aduce informatii complete pentru cei ce nu cunosc conditiile prin care pot fi incheiate politele de asigurare . Altfel , am vedea mai multi romani cu zambetul pe fata , stiind ca atat viata , sanatatea cat si bunurile lor , sunt asigurate .
 
adaugat de dana la 18.06.2011 11:33
Consider ca informarea depre asigurarile de sanatate este importanta. Actuala politica in domeniul sanatatii ,lipsa fondurilor pentru dezvoltarea unui sistem public de sanatate performant,aparatura de ultima ora,medici pregatiti si platiti decent,desfiintarea spitalelor ,reprezinta desfiintarea treptata a sasstentei medicale "gratuite". Astfel,toti suntem obligati sa cotribuim la stat pentru sanatate,platind o asiurare si servicii de carenu putem beneficia. Este un sistem in coma care duce catre deces. Alternativa civilizata este asigurarea medicala privata. Astfel,clientul beneficiaza de asistenta medicala pe masura : controale medicale,investigatii, imagistica,interventii chirurgicale,spitalzari,monitorizare a sarcinii,nasterea,toate in mediul privat. In acest caz nu mai sporta costuri"suplimentare" si sunt tratati cu respect. Din pacate ,promovarea unor astfel de asigurar estemai putin evidenta dar extrem de necesara. Daca am fi mai atenti la preventia unor afectiuni,nu am ajunge in situatia critica de-a nu mai gasi soltii pentru tratarea acestora.Asta tine foarte mult de educarea populatiei in acest sens.
 
adaugat de asistent@1asig.ro la 17.06.2011 18:05
Intre 20 si 26 iunie, CSA - Comisia de Supraveghere a Asigurarilor, IGPR - Inspectoratul General al Politiei Rutiere si APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor, cu sustinerea Radio EUROPA FM si impreuna cu intreaga industrie de asigurari, deruleaza a treia etapa a celei mai mari campanii nationale de educare si informare a publicului larg cu privire la conceptul de asigurare. Desfasurata inainte de perioada concediilor de vara, cand romanii plecati cu masina in vacanta au o mai mare expunere la riscul de accident, campania "Ce faci in caz de accident?" ofera o detaliere a procedurii de urmat in cazul accidentelor produse in strainatate si a rolului asigurarii RCA. 3 milioane de exemplare ale Brosurii "Ce faci in caz de accident?" vor fi distribuite saptamana viitoare in Bucuresti si in principalele 20 de orase ale tarii. Astfel, soferi din intreaga tara vor primi materialele informative prin tranzitarea principalelor intersectii, de la promoteri sau de la agentii politiei rutiere. De asemenea, le vor gasi la sectiile Politiei Rutiere din Bucuresti unde se fac constatari de daune si in marile complexe comerciale din intreaga tara. Pe ce alte clase de asigurari considerati ca se resimte mai acut nevoia unei campanii de informare in Romania, in acest moment?
 
Arhiva

Sondajul curent

18.11.2021 In acest moment, consideri ca ai:

16.09.2021 Care este riscul de care te temi cel mai mult pentru locuinta ta?

24.06.2021 Cand plecati in vacante cumparati si asigurari travel?

14.04.2021 Cui considerati ca ii revine cea mai mare sarcina de a creste educatia financiara a romanilor?

13.01.2021 Cum anticipati ca va evolua piata de asigurari in 2021?

17.09.2020 Locuinta ta este protejata prin asigurare?

01.09.2020 Cum preferati sa pastrati polita RCA?

30.06.2020 Cat de des te enervezi atunci cand esti la volan?

24.03.2020 Cum vi se par masurile luate pana acum de asiguratori si brokeri in contextul COVID-19?

0 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |  >