1asig.ro
1asig.ro

Va reusi GROUPAMA sa-si atinga obiectivele de cota de piata in patru ani?

DA 34.4%
NU 65.6%
In aceasta saptamana, rubrica va este oferita de catre

Total voturi: 427
adaugat de zau la 24.10.2009 14:22
Obiectivele GROUPAMA sunt extrem de ambitioase si este bine ca asa sa fie ele. In ceea ce priveste comentariile referitoare la capabilitatea francezilor de a initia afaceri in domeniul financiar, mie personal mi-a placut dezvoltarea BRD-ului pe care o consider un exemplu de dezvoltare pe piata romaneasca a unui brand strain. Probabil ca si Dl. Baltazar a contribuit la succes, dar sa nu uitam si interventia si atitudinea Presedintelui din Franta cand a avut loc scandalul legat de fraudare. Ar fi putut sa fie un bun exemplu de atitudine si pentru piata din USA.Asa ca ma abtin sa critic francezii.
 
adaugat de mica antanta la 13.10.2009 12:42
am recitit toate cele scrise si vreau sa multumesc moderatorilor site-ului 1asig.ro ca au inteles ca remarca mea cu privire la calitatile + defectele dlui denis (a se citi deni :) rousset nu era una jignitoare, ci una care incerca sa atraga atentia asupra unui fapt constatat stiintific - barbatii (mult prea) mici ca inaltime au temperamente si decizii (cel putin) periculoase. astfel, sa ne amintim doar de un singur caz, tot un francez, napoleon, care nu a fost doar un mare imparat, ci si, la fel ca hitler, un om care si-a trimis un mare numar dintre concetatenii sai sa moara pe capete in imensa rusie, doar pentru a-si satisface ego-ul si pornirile imperialiste). am scris din nou, pentru ca as dori sa fac o corectie mica, dar necesara. eu am scris "piticot atomic " si nu "pitic"atomic"! diferenta intre cei doi termeni e similara celei facute de cunoscutul om politic ion iliescu atunci cand l-a facut pe mircea geoana "prostanac" si nu ... "prost". ca sa fiu clar, "prostanacul " e un prost inca ... neimplinit, deci nici macar prost nu e chiar 100%. in acelasi registru doream sa ma situez cu remarca mea, poate usor nepoliticoasa (de aceea aveti aici si scuzele mele pentru toti cei sensibili). mesajul meu? denis rousset nu e un "pitic", ci un "piticot", iar epitetul de "atomic" il retrag, pentru ca mi-am dat seama nu e nici macar "atomic" - atomul, desi mic, are in el forta. denis rousset are doar frustrari
 
adaugat de a la 09.10.2009 17:33
Tocmai asta-i poanta. Cine l-a cunoscut stie foarte bine de ce "piticul atomic" reprezinta chintesenta personajului. Le doresc insa mult succes, nu e vina colegilor romani ca a venit pacostea peste ei. Si sa nu imi spuna mie cineva din Asiban ca e mai bine acum ca ma arunc pe fereastra... Toate bune!
 
adaugat de Mhy la 09.10.2009 16:11
Cainii latra si caravana trece ... Spune frate pana iti vine acru ... daca asa iti place. Cei care l-au cunoscut stiu exact ce fel de om este. Si lor degeaba le spui ...
 
adaugat de A la 09.10.2009 14:18
Bravo moderatorilor ca nu cenzureaza un adevar absolut. Pitic atomic nu poate nega nimeni ca e...! Si nu puteti sa imi scoateti comentariul, ca nu am zis de nimeni de rau. Pitic atomic!
 
adaugat de ioan la 09.10.2009 14:16
Eu personal sunt aproape sigur ca cei care au facut acele comentarii, sa le spunem "acide", nu stiu nici macar cat "negru sub unghie" despre asigurari, asa ca incearca sa-si dea si ei cu parerea despre ceva, din lipsa de ocupatie. Subscriu in totalitate celor cu gandirea pozitiva.
 
adaugat de mirela la 09.10.2009 13:59
Personal cred ca cel mai important este ca Groupama are un obiectiv stabilit, acesta poate fi atins, nerealizat in proportie de% sau chiar depasit. Daca va fi atins se va dori imbunatatirea lui, daca va fi depasit va fi necesara consolidarea pozitiei iar in caz de nerealizare se vor analiza factorii defavorabili. De ce oare sa nu dam sansa acestei incercari care, in oricare din cele trei variante, nu poate decat sa aduca beneficii celor implicati si chiar concurentei (nu uitati ca nu stim niciodata unde vom lucra maine). Pana la urma succesul, sau incercarea de atinge anumite praguri ar trebui sprijinite nu ingenuncheate indiferent de care parte a baricadei ne aflam.
 
adaugat de Stan Constantin la 09.10.2009 10:38
Referitor la comentariul doamnei Dana Stefan subscriu, iar domnul Alexandru cunoaste si situatia din regiunea dumnealui, totusi ar trebui sa refelecteze poate din toate minciunile exista si un simbure de adevar!!!
 
adaugat de Robert Vlada la 09.10.2009 10:37
Oameni buni, Haideti sa respectam blazonul XPrimm si sa fim civilizati in limbaj si opinii! S-a cerut un simplu vot si cateva opinii, din partea celor care voteaza pe acest site. Aveam pretentia ca oamenii din asigurari sunt civilizati, educati si au o cultura de bussines ridicata. Dar se pare ca unii, pe langa lasitate ii incearca si un sentiment de invidie, altfel nu pot sa-mi explic rautatea cu care scriu! OK! Sunt obiective marete, care ne vor solicita la maxim, dar cu timpul, veti vedea ca sunt realiste. Haideti sa fim pozitivi si sa ne respectam in piata, indiferent de compania de la care provenim. Am convingerea ca nu cer prea mult de la niste profesionisti! Toate cele bune !
 
adaugat de Cosmin Tudor la 08.10.2009 16:55
Probabil suna socialist. Stiu ca e mai usor sa lasi slobode pornirile si frustrarile dar asta se poate face in alta parte. Am reactionat la insulte nu la opinie. Opinia trebuie respectata dar pe un site de asemenea profil nu cred ca e ok sa arunci asemenea mizerii. Dar probabil ca am o opinie minoritara de vreme ce moderatorii site-ului accepta lucrul acesta. E posibil chiar sa creasca adresabilitatea si traficul. E usor sa fii testosteronic sub protectia anonimatului A. Nu e niciun eroism in ceea ce faci (din nou este opinia mea personala, s-ar putea sa ai succes in anumite medii). Noroc !
 
Arhiva

Sondajul curent

16.11.2018 Va simtiti in siguranta in trafic?

09.11.2018 Veti face cumparaturi, anul acesta, de Black Friday?

02.11.2018 Cutremurul recent, de 5,8 grade pe scara Richter, v-a facut sa va ganditi mai mult la protectia locuintei?

26.10.2018 Ai intrat in dialog cu RoboCasa?

19.10.2018 Ce produse detineti pentru siguranta financiara a batranetii?

12.10.2018 Ce motive invoca clientii dumneavoastra cand refuza sa incheie o asigurare pentru locuinta (PAD sau facultativa)?

05.10.2018 La ce risc catastrofal considerati ca este expusa cel mai mult casa dumneavoastra?

28.09.2018 Cum estimati ca va evolua piata de asigurari la sfarsitul anului 2018?

21.09.2018 Cum apreciati decizia asiguratorului J.H.F. de a vinde asigurari de viata doar cu monitorizare fitness a asiguratului?

<  3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |  >