1asig.ro
1asig.ro

Care este punctul forte al noului 1asig.ro?

Forma 17.7%
Continut 32.3%
Ergonomie 10.4%
Toate 31.2%
Altceva (Comentati) 8.3%
In aceasta saptamana, rubrica va este oferita de catre

Total voturi: 96
adaugat de campau la 05.08.2007 20:50
V-am descoperit tarziu,dar de acum va urmaresc! In comparatie cu alte state ale Europei de Est ce au devenit membre UE ,Romania are o stare de "prealunga tranzitie "si in domeniul asigurarilor! Motive se gasesc...gata cu lamentarile!Aveti rolul de a informa corect,la zi,obiectiv si bine documentat asupra evolutiei pietei,legislatiei etc.Infomatiile dumneavoastra vor contribui la schimbarea mentalitatii romanilor vis a vis de asigurari,pensii private,pensii facultative...Va doresc sa "va urmareasca "cat mai multi !
 
adaugat de Mihaela Petrean la 23.03.2007 15:38
Ma bucur ca v-am descoperit, nu stiu care ar fi punctul forte, pentru ca oferiti atat de multe informatii intr-un format complex. Sunteti foarte buni, oricum si va felicit pentru asta. Spuneam ca ma bucur pentru ca v-am descoperit, ei bine, da, ma bucur, pentru ca de aprox. 2 luni lucrez in asigurari, iar dvs. m-ati ajutat de fiecare data sa-mi perfectionez cunsotintele si sa pot face comparatii in ceea ce priveste piata asigurarilor. Cu deosebita consideratie, Mihaela Petrean
 
adaugat de paul la 21.03.2007 13:56
punctul forte al noului 1 asig.ro este acelasi ca si al vechiului 1 asig.ro si anume ca este portalul 1 de asigurari din tara.
 
adaugat de Dan Buciu la 21.03.2007 12:16
Sunt abonat la newsletterul Dvs, si consider ca punctul "forte" al noului 1asig.ro este: Faptul ca (Media Xprimm) acorda premii companiilor de asigurari din piata conform unor standarde si criterii cu totul necunoscute sau cel putin nepublicate pe 1 asig.ro. E imbucurator sa stim ca toti sunt premianti, dar daca ar fi sa mergem pe aceasi idee atunci - faptul ca s-a scos din vechiul format al site-ului calculatorul de CASCO, este un semn de impartialitate (erau prezente doar 4-5 companii). Si referitor la imbunatiri ar trebui sa includeti ca si metoda de premiere a companiilor si metoda "1 asig certified" pe produs/companie astfel studiind produsele prin metode riguroase, sa incercati sa aratati publicului larg cele mai bune produse din piata.
 
adaugat de Daniela Onu la 20.03.2007 21:28
Va multumesc pentru toate si pentru tot! Va multumesc ca mi-ati dat posibilitatea sa ma exprim ! Va multumesc ca mi-ati oferit ceea ce am asteptat:credibilitatea dvs. Contez si voi conta mereu pe profesionalism ! Voi sunteti niste profesionisti !
 
adaugat de maria lupescu la 20.03.2007 12:42
in primul rand ma directioneaza corect in alegerea de pe piata existenta a asigurarilor oferindu-mi toate datele necesare fara un efort deosebit.Este ca un prieten sugerandu-mi alegerea corecta
 
adaugat de arsenie madalina la 20.03.2007 01:11
in primul rand, acest site ma ajuta sa gasesc informatiile dorite fara sa cumpar 5 ziare si sa le rasfoiesc in speranta ca voi gasi articolul dorit.aici gasesti totul, asadar garantat 100%, iar usurinta cautarii si rapiditatea ma fac sa raman fidela.un salut.
 
adaugat de Dumitru Serban la 19.03.2007 12:44
Optiunea mea toate pentru ca noul format este mult mai bun, mai serios, sunteti neutri fapt ce determina ca informatiile sunt realista, noi, diverse, obiective, fara a fi platite de societatiile de asigurare, informatia certa.si sigura. Propunere: in paginile portalului 1 asig.ro,asiguratii au nevoie nu numai de servicii de asigurari au nevoie de informatii legate de serviciile de daune, despre piedicile pe care le pun soc. in sectorul daune indiferent de tipul de asigurari obligatorii sau optionale gen casco, cladiri si bunuri etc. si care sunt rezolvarile cele mai sigure. Lucrand in asigurari toate societatile de asigurare au in proportie de 90%ceva contra asiguratilor indiferent cu cati bani au cumparat politele de asigurare. Succes si fiti in continuare inpartiali.
 
adaugat de Oana la 18.03.2007 10:59
Va multumesc pentru faptul ca ati considerat comentariul meu de saptamana trecuta ca fiind interesant si, bineinteles, va multumesc foarte mult pentru premiu acordat. Nu pot sa nu argumentez pe scurt votul meu din saptamana aceasta. Am optat pentru varianta "toate" din urmatoarele considerente: sunteti de 10 ani pe piata, sunteti interfata companiilor de asigurari, cei care contribuiti la educarea pietei, cei care trageti semnalul de alarma in relatia organisme de stat/companii de asigurari, ne aduceti zilnic cele mai calde informatii, direct de la sursa, sunteti primul reper atunci cand dorim o informatie din domeniul asigurarilor. Referitor la ultima remarca: eu personal accesez mai intai 1asig cand doresc o informatie, ci nu site-urile institutiilor de reglementare ale statului in domeniul asigurarilor/pensiilor administrate privat. Pentru mine, aceasta se traduce in: orice schimbare ati aduce site-ului aceasta nu va face altceva decat sa ma atraga si mai mult catre 1asig, pentru ca stiu ca aveti o echipa de oameni statornici, inca de la infiintarea ei, profesionsti care stiu ce sa schimbe, cand sa schimbe si cum...aveti votul meu de incredere si va multumesc ca imi furnizati in orice moment toate raspunsurile.
 
adaugat de Daniela Onu la 17.03.2007 20:01
Va multumesc ! Daca n-ati fi existat,viata ar fi fost mai searbada fara voi ! Tineti-o tot asa ! M-ati convins si ma convingeti de fiecare data ca nu m-am inselat cand am mizat pe voi ! Superlativ din toate punctele de vedere !
 
Arhiva

Sondajul curent

18.11.2021 In acest moment, consideri ca ai:

16.09.2021 Care este riscul de care te temi cel mai mult pentru locuinta ta?

24.06.2021 Cand plecati in vacante cumparati si asigurari travel?

14.04.2021 Cui considerati ca ii revine cea mai mare sarcina de a creste educatia financiara a romanilor?

13.01.2021 Cum anticipati ca va evolua piata de asigurari in 2021?

17.09.2020 Locuinta ta este protejata prin asigurare?

01.09.2020 Cum preferati sa pastrati polita RCA?

30.06.2020 Cat de des te enervezi atunci cand esti la volan?

24.03.2020 Cum vi se par masurile luate pana acum de asiguratori si brokeri in contextul COVID-19?

0 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |  >