1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
ZODIA ASIGURARILOR: Se apropie ...

ZODIA ASIGURARILOR: Se apropie apusul vanzarilor RCA?

Atunci cand apare o criza, odata cu ea apar si noi oportunitati. In acest context, noua norma RCA impune jucatorilor cresterea calitatilor serviciilor de distributie, dar pare a stimula si vanzarea asigurarilor voluntare de orice tip.

Este de estimat, datorita naturii mai complexe a acestora, ca pregatirea profesionala va juca un rol mult mai important in strategia de comunicare cu clientii. De remarcat ca norma in sine ofera noi perspective celor interesati sa faca performanta, motivand si implicand profesionistii sa faca mai repede schimbarile cele mai eficiente.

Opinia liderilor principalelor companii este ca noua norma a autoritatii de supraveghere va duce la specializarea mai accelerata a celor mai buni distribuitori din echipele de vanzare pe promovarea asigurarilor facultative. Pentru aceste produse analiza nevoilor clientilor si oferirea de consultanta vor deveni elementele cheie ale succesului atat personal, cat si de companie.

Joi, 22 septembrie a.c., la Zodia Asigurarilor pe Canal 33 TV, Sergiu COSTACHE, Presedinte, ApPA, il va avea ca invitat pe Dorel LACATUS, Trainer & Owner, ELIRE Succes, cu care va dezbate riscurile si oportunitatile aparute odata cu modificarile aduse de noile norme privind RCA si pregatirea profesionala.

"Zodia Asigurarilor" este o emisiune despre si pentru clientii pietelor de asigurari si pensii private, care se adreseaza publicului larg si poate fi urmarita live pe Canal 33 TV si pe YouTube in fiecare joi, de la ora 17.00.

"Zodia Asigurarilor" mai poate fi urmarita si pe pagina de Facebook dedicata ei. Pentru a vedea toate emisiunile, dezbaterile si interviurile realizate sub sigla XPRIMM TV, va invitam sa va abonati la canalul XPRIMM de pe YouTube unde le puteti viziona, oricand, live sau in reluare.