1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

XPRIMM Info, ajuns la varsta majoratului

XPRIMM Info, buletinul care aduce cititorilor tendintele din domeniul asigurarilor si cele mai recente interviuri cu profesionistii din piata locala si internationala de profil, a implinit, marti - 5 februarie a.c., 18 ani de la prima sa aparitie.

Din 2001, de doua ori pe luna, in fiecare zi de miercuri dupa-amiaza (initial a fost distribuit joia), abonatii Buletinelor XPRIMM primesc o noua editie XPRIMM Info, newsletter ajuns astazi la numarul 424.

XPRIMM Info este primul membru al familiei XPRIMM Newsletters, care include, de asemenea, buletinele XPRIMM Stiri, XPRIMM Job si XPRIMM News.

XPRIMM Info este primit bilunar de catre cei 16.000 de abonati, fiind structurat pe urmatoarele sectiuni: Editorial, Tendinte, Interviu - prezentate integral sau partial, cu continuare pe www.1asig.ro.

In vara anului trecut, XPRIMM - brandul de care sunt legate principalele evenimente si publicatii dedicate pietei romanesti de asigurari si principalul furnizor de informatii de specialitate din CEE, SEE si CIS - a implinit 20 de ani de activitate. XPRIMM a oferit cititorilor, pana in prezent, sute de publicatii tiparite, mii de buletine electronice, zeci de evenimente de specialitate si proiecte speciale, asumandu-si inca de la inceputurile sale, din anul 1998, rolul de vector de comunicare pentru industriile de asigurari, reasigurari si pensii private.

Va multumim ca sunteti alaturi de noi!