1asig.ro
1asig.ro
VIDEO:  Campania

VIDEO: Campania "Afla totul despre asigurari" continua

5 min. / 1.540 cuvinte
Dupa doua prime saptamani care s-au concentrat pe conceptele de baza din domeniul asigurarilor, campania "Afla totul despre asigurari" dedicata consumatorilor din Republica Moldova, organizata de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si BNAA - Biroul National al Asiguratorilor de Autovehicule din Republica Moldova continua in aceasta perioada cu mesaje care subliniaza cele mai importante aspecte pe care asiguratii trebuie sa le cunoasca despre RCA.

Ce este RCA? Cum functioneaza? Care sunt limitele de despagubire si in ce conditii asiguratorul poate face regres? Acestea sunt doar cateva dintre informatiile pe care le vor afla consumatorii in perioada urmatoare, atat din mesajele publicate online, cat si urmarind filmuletul dedicat:"Afla totul despre asigurari" este a doua campanie de educatie financiara si de informare desfasurata de APPA in Republica Moldova, dupa proiectul "Ce faci in caz de accident?" din noiembrie 2012, care a urmarit informarea si educarea conducatorilor auto moldoveni cu privire la asigurarile obligatorii RCA si la procedurile de urmat in caz de accident.

In cadrul campaniei "Afla totul despre asigurari" sunt transmise cele mai importante informatii pe care moldovenii trebuie sa le cunoasca despre asigurari, in general, precum si despre cele mai importante tipuri de asigurare pe care acestia le au la dispozitie.

Mesajele online sunt distribuite prin intermediul paginii de Facebook Totul despre asigurari in Moldova, iar consumatorii pot accesa oricand portalul de informare totuldespreasigurari.md pentru a afla mai multe detalii despre temele abordate.

2.915 accesari
Sondaj

Cui considerati ca ii revine cea mai mare sarcina de a creste educatia financiara a romanilor?

- Institutiilor din domeniul financiar (ASF, BNR etc)
- Asociatiilor din domeniu
- Companiilor (asiguratori, banci, administratori de pensii etc)
- Scolilor
- Institutiilor statului
- Altele (va rog mentionati la rubrica de comentarii)


PROMO