1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Tax & Finance Forum Cluj-Napoca ...

Tax & Finance Forum Cluj-Napoca 2022: expertii dezbat noutatile fiscale si rolul CFO-ului in contextul provocarilor actuale

BusinessMark organizeaza pe 1 noiembrie 2022, o noua editie "Tax & Finance Forum Cluj-Napoca". Portalul 1asig.ro sustine evenimentul in calitate de Partener Media.

Evenimentul se va desfasura atat in format fizic, la Grand Hotel Italia, cat si virtual, intre orele 08:30 - 15:00 si este dedicat directorilor financiari, consultantilor fiscali, directorilor economici, analistilor financiari, directorilor contabili si auditoria.

Focusul acestei editii va fi pe noutatile fiscale si rolul CFO-ului in contextul provocarilor actuale. De asemenea, expertii din cele importante companii vor dezbate tendintele legislative si fiscale la nivel international, noutatile privind politicile fiscale in Uniunea Europeana post-pandemie, strategia fiscala a Romaniei si armonizarea legislatiei romanesti cu cea globala, reforma fiscala in contextul Planului National de Redresare si Rezilienta, aspecte privind taxarea in economia digitala, principalele modificari si reglementari ale Codului Fiscal si Codului de Procedura Fiscala, cele mai importante noutati fiscale, la ce sa ne asteptam din 2023, aspecte privind digitalizarea administratiei fiscale din Romania - SAF-T, e-factura si RO e-transport, preturile de transfer la nivel international si local.

In cea de-a doua parte a conferintei, dedicata panelului "CFO Roundtable", discutiile se vor axa pe rolul directorilor financiari in cresterea gradului de adaptare a solutiilor digitale si evolutia acestui rol. Vom discuta si despre care este rolul CFO-ului la nivel de asigurarea business continuity in vremuri de schimbare si care sunt riscurile strategice pe care trebuie sa le avem in vedere in perioada urmatoare, dar si despre management financiar strategic, ca rol de catalizator pentru cresterea performantei organizatiei.

In calitate de speakeri vor participa:

  • Raluca POPA, Partener, Departamentul Impozite directe, EY Romania
  • Ioana BIRTA, CFO, TeraPlast Group
  • Alcora COMAN, Director Economic, Emerson
  • Ciprian STOIAN, Regional Tax (CE) and Transfer Pricing Manager, Endava
  • Cristina SAULESCU, Partener, Cabot Transfer Pricing
  • Mariana BOICIUC, Senior Partner, CITR
  • Andreea FLORIAN, Senior Tax Manager, Deloitte Romania

Participarea la eveniment echivaleaza cu 5 ore de pregatire profesionala pentru membrii Camerei Consultantilor Fiscali.

Pentru participare sunt disponibile trei tipuri de bilete: in person, online si on demand. Mai multe detalii despre agenda si tematica aici sau la adresa office@business-mark.ro.