1asig.ro
1asig.ro
SAFETY Broker si Life Is Hard ...

SAFETY Broker si Life Is Hard extind parteneriatul strategic, acordul semnat fiind evaluat la 2,78 mil. lei

5 min. / 1.540 cuvinte
SAFETY Broker, liderul pietei de brokeraj de asigurari din Romania, isi creste investitiile in digitalizare incepand din 2021. Compania a semnat, recent, un acord cu partenerul sau tehnologic, Life Is Hard | Work Soft (LIH), conform caruia va beneficia de noi dezvoltari software pentru instrumente digitale care sa faciliteze accesul consumatorilor la servicii de asigurari.

PROMO


In cadrul parteneriatului cu LIH, valoarea estimata a contractului valabil in perioada iunie 2021-iunie 2022 se ridica la 2,78 milioane de lei - suma care include si utilizarea platformei 24broker in perioada mentionata.

Pe langa continuarea colaborarii pe platforma 24Broker.ro, parteneriatul vizeaza o serie de proiecte de digitalizare pe care cele doua companii le vor derula impreuna. Bugetul alocat acestor proiecte se ridica la 980.000 lei si reprezinta continuarea investitiei SAFETY Broker in demersul sau de a oferi o schimbare semnificativa in viitorul solutiilor digitale de asigurare care sa raspunda nevoilor dinamice si evolutive ale clientilor.

Viorel VASILE, CEO SAFETY Broker, a declarat: "Politica de dezvoltare a SAFETY Broker este orientata catre nevoile clientilor iar vremurile noi ne provoaca la inovatie si solutii menite sa ne aduca mai aproape sau mai la indemana clientilor. Contextul pandemic dar si tendinta de digitalizare a pietei de asigurari ne-a determinat sa oferim clientului posibilitatea de a-si achizitiona asigurararea din confortul si siguranta locuintei sale. 2021 a inceput in acelasi stil pandemic, dar cu noi provocari si noi obiective. Am lansat, in luna februarie, aplicatia #mySafety - un instrument de real ajutor clientilor care doresc sa achizitioneze asigurari din confortul propriilor locuinte, direct de pe telefonul mobil si un mare pas in procesul de digitalizare a pietei de asigurari. In luna iunie vom implementa si Asigurarile de Locuinta in aplicatie. Prin parteneriatul cu Life is Hard urmarim sa cream instrumente precum MySafety, cu care sa ajungem la consumatorul modern de asigurari, cel care nu are timp sa se intalneasca cu reprezentantii de asigurari si care prefera sa faca lucrurile rapid si simplu. Si pentru ca in era digitalizarii tot oamenii sunt cheia succesului ...chiar si de la distanta, ne propunem sa fim si in 2021 lider de piata, sa fim la fel de ambitiosi, sa ne orientam atentia sper clientii nostri si sa le oferim cele mai eficiente solutii de asigurare."

Investitiile in proiecte de digitalizare vizeaza extinderea functionalitatilor aplicatiei mobile MySafety pentru a oferi clientilor cat mai multe tipuri de produse de asigurare si dezvoltarea unor solutii de selfservice pentru clienti. De asemenea, cu ajutrul Life Is Hard, SAFETY Broker va oferi o noua aplicatie mobile dedicata Asistentilor in Brokeraj pentru a valorifica puterea mobilitatii si a deservi clientii in timp real, indiferent de zona in care se afla. Solutia mobila va aborda toate cerintele comerciale, pe tot parcursul ciclului de viata a politei de asigurare - de la emitere la incasare.

Erik BARNA, Fondator Life Is Hard, a declarat: "Extinderea parteneriatului adauga o dimensiune importanta ambitiei noastre de a dezvolta solutii de generatie urmatoare pentru imbunatatirea experientei digitale a clientilor. In 2021-2022, platforma 24broker.ro va beneficia de o investitie de peste 2,5 milioane de lei pentru dezvoltarea si integrarea de noi functionalitati, in ton cu trendul tehnologic al industriei de asigurari. Parteneriatul cu cel mai mare broker de asigurari din Romania, promotor al digitalizarii acestei industrii, ne intareste pozitia de partener tehnologic in industria de asigurari din Romania."

Colaborarea dintre Life Is Hard si SAFETY Broker a inceput in 2011, cele doua companii avand un istoric de 10 ani de parteneriat.

Din 2015, Life Is Hard este liderul pietei de solutii de digitalizare pentru Brokerii de asigurare din Romania si prima companie romaneasca de software listata la Bursa de Valori Bucuresti care dezvolta solutii de digitalizare pe mai multe verticale: asigurari, sanatate, smart city.

In 2020, prin intermediul platformei 24broker.ro s-au intermediat prime de peste 3 miliarde de lei, reprezentand 38% din total prime intermediate de catre brokeri si 26% din total piata de asigurari din Romania.

Compania SAFETY Broker este prezenta in piata de brokeraj din anul 2005. Este cel mai mare broker de asigurare independent cu capital privat ce opereaza in Romania si Republica Moldova si care dispune in prezent de una dintre cele mai dezvoltate retele teritoriale de sucursale si agentii la nivel national. SAFETY Broker detine o cota de piata de 7,37% si a intermediat in anul 2020 prime de asigurare in valoare de 119 milioane de euro, cu 9,79 % mai mult decat in 2019, fiind de 8 ani lider al pietei de brokeraj din Romania si primul broker din Romania avizat de catre ASF pentru a deveni creator de produse.

2.456 accesari
Sondaj

Cui considerati ca ii revine cea mai mare sarcina de a creste educatia financiara a romanilor?

- Institutiilor din domeniul financiar (ASF, BNR etc)
- Asociatiilor din domeniu
- Companiilor (asiguratori, banci, administratori de pensii etc)
- Scolilor
- Institutiilor statului
- Altele (va rog mentionati la rubrica de comentarii)


PROMO