1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Restrictii de trafic pe DN 1, in ...

Restrictii de trafic pe DN 1, in zona localitatii Breaza. Fii #treazlavolan!

Centrul INFOTRAFIC informeaza ca incepand de astazi, 3 februarie, pe DN1 Ploiesti-Brasov, traficul rutier este restrictionat, dupa ce terasamentul drumului s-a surpat.

Potrivit Inspectoratului de Politie Judetean Prahova, surparea s-a produs pe sensul de mers dinspre Brasov catre Ploiesti, pe o lungime de aproximativ 60 de metri.

Din acest motiv, banda nr. 1 este restrictionata pana la remedierea situatiei. Restrictia va fi semnalizata corespunzator si politistii rutieri vor actiona pentru asigurarea fluentei traficului in zona respectiva.

Siguranta rutiera: o prioritate pentru Romania

Campaniile nationale de siguranta rutiera raman mai importante ca niciodata, avand in vedere numarul in continuare crescut de accidente rutiere care au loc in tara noastra.

Tocmai de aceea, APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor desfasoara, inca din anul 2016, campania nationala de siguranta si preventie rutiera FII TREAZ LA VOLAN!, cu sprijinul principalilor actori din piata asigurarilor. Demersul are ca obiectiv cresterea sigurantei rutiere si a gradului de informare a tuturor participantilor la trafic cu privire la riscurile la care se expun prin incalcarea regulilor de circulatie si indisciplina. Mai mult decat atat, campania FII TREAZ LA VOLAN!, prin intermediul comunitatilor sale online, ramane activa tot timpul anului.

Mai multe detalii despre proiect sunt disponibile pe 

treazlavolan.ro, Facebook.com/treazlavolan si Instragram.com/treazlavolan .