1asig.ro
1asig.ro
Ora de Risc: 2021 - Anul Brokerilor

Ora de Risc: 2021 - Anul Brokerilor

5 min. / 1.540 cuvinte
Despre tendintele in evolutia brokerajului de asigurari, efectele pandemiei COVID asupra distributiei de asigurari din Romania, digitalizare, consumatori si planurile companiei vom discuta cu Viorel VASILE, CEO, SAFETY Broker de Asigurare, invitatul emisiunii Ora de Risc by XPRIMM, la RFI Romania, de marti, 18 mai 2021, de la ora 17:30.

Compania de brokeraj in asigurari SAFETY Broker a intermediat, in primul trimestru din 2021, prime de asigurare in valoare de 163,63 milioane de lei, inregistrand o crestere de 20,56% fata de perioada similara a anului 2020. Brokerul a anuntat si cateva noutati: se transforma in societate pe actiuni, coopteaza in actionariat CFO-ul companiei si se pregateste sa intre pe pietele din Bulgaria si Ungaria.

Va invitam sa nu pierdeti niciuna dintre editiile emisiunii "Ora de Risc", difuzata in fiecare marti, de la 17.30, si sambata, de la ora 10.10, la RFI Romania. Ea poate fi urmarita pe www.rfi.ro sau pe undele RFI: Bucuresti 93.5fm, Iasi 97.9fm, Craiova 94fm, Sibiu 98fm, Cluj-Napoca 91.7fm, Timisoara 96.9fm si Chisinau pe 107.3fm. Emisiunea poate fi ascultata si in format podcast (cautati RFI Romania / Ora de risc).

Ne puteti urmari si pe pagina de Facebook "Ora de Risc".

Emisiunea "Ora de risc" este o emisiune despre si pentru clientii pietelor de asigurari si pensii, realizata cu lideri si specialisti de top. Indragita emisiune a debutat in urma cu peste 9 ani, fiind realizata de XPRIMM si sustinuta de portalul 1asig.ro si revista PRIMM.

Ora de Risc este transmisa in fiecare marti in prime-time, de la ora 17.30, si este reluata sambata, de la ora 10:10.

Pentru a urmari toate dezbaterile si interviurile XPRIMM, va invitam sa va abonati si la canalul de YouTube al XPRIMM (click si pe clopotel pentru notificari)!

CITITI PE ACEEASI TEMA:
Premiile Brokerilor de Asigurari 2021 "Din nou impreuna" se desfasoara pe 2 iunie

1.470 accesari
Sondaj

Cui considerati ca ii revine cea mai mare sarcina de a creste educatia financiara a romanilor?

- Institutiilor din domeniul financiar (ASF, BNR etc)
- Asociatiilor din domeniu
- Companiilor (asiguratori, banci, administratori de pensii etc)
- Scolilor
- Institutiilor statului
- Altele (va rog mentionati la rubrica de comentarii)


PROMO