1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Octavian TATOMIRESCU: In 2023 ...

Octavian TATOMIRESCU: In 2023 prioritatea ramane implicarea activa pentru progresul pietei asigurarilor

"Piata de brokeraj este intr-o continua ascensiune iar contributia fiecarei entitati este esentiala la stabilitatea pietei de asigurari", a declarat, pentru Publicatiile XPRIMM, Octavian TATOMIRESCU, Director General, CAMPION Broker.

Un mini-interviu cu Octavian TATOMIRESCU a fost publicat recent in Revista PRIMM Asigurari & Pensii din luna decembrie 2022. Il puteti citi mai jos:

Cum apreciati evolutia pietei de brokeraj in 2022 si care considerati ca este lucrul care a marcat-o cel mai puternic?

Piata de brokeraj este intr-o continua ascensiune, atat din punct de vedere cantitativ, prin numarul jucatorilor implicati, cat si din punct de vedere calitativ, prin rafinarea si multiplicarea liniilor de business accesibile clientilor persoane fizice si juridice. Aparitia Normei 18/2022 si modificarile legislative privind fiscalitatea au fost si sunt provocarile care ne mobilizeaza catre recalibrarea si adaptarea activitatii in timp real, astfel incat contextul creat sa nu influenteze/afecteze major rezultatele finale.

Ce asteptari aveti de la anul 2023?

Continuarea si dezvoltarea business-ului cu acelasi ritm de crestere manifestat si pana in prezent, bazate pe propriul set de valori, care raman preocuparile CAMPION Broker pentru anul 2023. Dorim stabilitate si echilibru in mediul de business, care sa ne permita atingerea obiectivelor propuse.

Care considerati ca este prioritatea absoluta a brokerilor pentru 2023?

Contributia fiecarei entitati la evolutia si stabilitatea pietei de asigurari este esentiala. CAMPION Broker manifesta deschidere in implicarea activa pentru progresul pietei asigurarilor si crearea unui context de business favorabil.