1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Noile mandate ale membrilor ...

Noile mandate ale membrilor Directoratului OMNIASIG - avizate de ASF

OMNIASIG Vienna Insurance Group a primit aprobarea din partea Autoritatii de Supraveghere Financiara pentru mandatele celor cinci membri ai Directoratului companiei, dintre care patru au fost reinnoite. Echipa Directoratului este completata de un nou membru, Anca Ifrim.

Dupa mai bine de 25 de ani in OMNIASIG, Bogdan Tudor s-a retras de anul acesta din functia de membru al Directoratului. Cu toata experienta sa vasta, Bogdan Tudor este unul dintre profesionistii care au pus bazele dezvoltarii pietei de asigurari din Romania si ai companiei OMNIASIG.

Reinnoirea mandatelor echipei Directoratului OMNIASIG pentru urmatorii ani subliniaza stabilitatea companiei si reprezinta o confirmare a increderii actionarului principal, Vienna Insurance Group, in managementul OMNIASIG.

Directoratul OMNIASIG urmareste permanent o dezvoltare stabila, sustenabila si o implicare constanta in comunitatea in care activeaza, in concordanta cu strategia companiei.

In urmatoarea perioada, compania va urmari o abordare si mai activa in ceea ce priveste evolutia pietei, extinderea portofoliului, dezvoltarea si optimizarea produselor si serviciilor, precum si o imbunatatire permanenta a experientei clientului in relatia cu OMNIASIG. In acest sens, intreaga echipa de management isi concentreaza eforturile pe adaptarea companiei la mediul in continua schimbare in care activam.

Astfel, echipa Directoratului OMNIASIG are urmatoarea componenta:

Mihai TECAU - Presedinte Directorat, CEO (Chief Executive Officer)

Ocupa aceasta functie din 2012, dupa realizarea fuziunii dintre BCR Asigurari si fostul OMNIASIG. Anterior, el a fost timp de sase ani Presedinte al Directoratului BCR Asigurari Vienna Insurance Group, iar inainte de 2006 a detinut mai multe functii de conducere in cadrul fostei Comisii de Supraveghere a Asigurarilor (CSA).

Din pozitia de CEO, Mihai Tecau coordoneaza echipa si business-ul OMNIASIG, urmarind un principiu de baza al companiei, acela de a oferi clientilor si partenerilor produse si servicii la cel mai inalt nivel de calitate. In acelasi timp, unul dintre obiectivele strategice urmarite pe termen lung este ca OMNIASIG sa aduca, in mod constant si responsabil, un impact pozitiv cat mai puternic in societate si in comunitatile in care compania isi desfasoara activitatea.

Pregatirea sa academica include, printre altele, Universitatea Tehnica de Constructii din Bucuresti, un MBA in managementul institutiilor financiare, la HEC Montreal, si programul "Leadership Development" in cadrul IEDC Bled School of Management.

Costi STRATNIC - Vicepresedinte Directorat, CSO (Chief Sales Officer)

Are o cariera de peste 24 de ani in industria de asigurari, iar de 20 de ani face parte din echipa OMNIASIG. In aceasta perioada a detinut diferite pozitii de conducere pe aria de vanzari, in cadrul retelei teritoriale, si ulterior in sediul central al companiei. In 2013 a intrat in Directoratul OMNIASIG, iar din 2019 ocupa functia actuala, de Vicepresedinte Directorat, CSO. Background-ul sau profesional cuprinde studii de profil economic la ASE Bucuresti - Facultatea de Relatii Economice Internationale si programul "Leadership Development" in cadrul IEDC Bled School of Management.

Michal LEJA - Membru Directorat, CFO (Chief Financial Officer)

S-a alaturat Directoratului OMNIASIG in 2019, in functia pe care o detine si in prezent. Anterior, el a avut diferite functii de conducere in companii de asigurari si audit din Polonia. Michal LEJA are o experienta profesionala de peste 16 ani in managementul financiar si al asigurarilor. Formarea sa academica include Facultatea de Finante Banci din cadrul Universitatii din Lodz, Polonia, cu specializare in Management Financiar Corporativ, precum si programul VIG International Management Development, la Zeppelin University, Germania. De asemenea, el detine certificari profesionale din partea Chartered Institute of Management Accountants (FCMA, CGMA).

Madalin ROSU - Membru Directorat, CCO (Chief Claims Officer)

S-a alaturat echipei Directoratului OMNIASIG in 2014, in functia actuala. Anterior, a ocupat mai multe functii de conducere in cadrul unor companii de asigurare din piata locala. Madalin ROSU este licentiat in psihologie cu un masterat in Psihoterapie Cognitiv - Comportamentala la Universitatea Titu Maiorescu Bucuresti si are, de asemenea, un doctorat in Finante la Academia de Studii Economice din Bucuresti. El a urmat si programul "Leadership Development" in cadrul IEDC Bled School of Management si este certificat international in "Board practice and directorship", in urma cursului sustinut la Henley Business School, Reading University Londra si Envisia Boards of Elite.

Anca IFRIM - Membru Directorat, CUO (Chief Underwriter Officer)

Este cel mai nou membru al Directoratului OMNIASIG. Ea s-a alaturat echipei OMNIASIG in anul 2001 si a preluat treptat diferite pozitii de conducere in companie in cadrul ariei de Subscriere Corporate Non-Auto si a parteneriatelor cu brokeri Corporate. Avand o experienta de peste 24 de ani in domeniu, Anca IFRIM este unul dintre specialistii companiei cu o reputatie deosebita in industria asigurarilor din Romania, in special in zona subscrierii de tip Corporate. Pregatirea sa academica porneste de la o facultate de profil, ASE - Finante, Banci, Asigurari si Burse de Valori, cu specializare "Management Financiar", si include si o specializare motivata de pasiune, respectiv Facultatea de Horticultura, din cadrul Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara.

OMNIASIG Vienna Insurance Group este prezenta din 1995 pe piata asigurarilor din Romania, mentinandu-se constant in topul celor mai mari si mai stabili asiguratori din tara. Compania are un portofoliu de peste 100 produse de asigurare si o retea de sucursale si agentii extinsa la nivel national. Cei peste 1.100 de angajati ofera constant clientilor si partenerilor companiei serviciile de calitate care ne-au consacrat de-a lungul celor 27 de ani. Prin apartenenta la Vienna Insurance Group, OMNIASIG ofera clientilor si partenerilor sai stabilitate si putere financiara, precum si expertiza complexa pe toate liniile de asigurari generale.

Vienna Insurance Group AG Wiener Versicherung Gruppe (VIG) este principalul grup de asigurari atat in Austria, cat si in intreaga regiune a Europei Centrale si de Est (ECE). Grupul are o traditie indelungata, branduri puternice si o relatie apropiata cu clientii, si este format din aproximativ 50 de companii din 30 de tari. Cei peste 25.000 de angajati ai VIG au grija de nevoile de zi cu zi ale celor peste 22 de milioane de clienti. Actiunile VIG sunt cotate la Bursa de Valori din Viena din 1994. Compania beneficiaza de rating A+ cu perspectiva stabila din partea reputatei agentii internationale de rating Standard & Poor's. VIG colaboreaza indeaproape cu Erste Group, cea mai mare banca de retail din Europa Centrala si de Est.