1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Industria de asigurari sprijina ...

Industria de asigurari sprijina lupta impotriva noului coronavirus

Industria de asigurari din Romania a luat in ultimele zile, in ritm accelerat, o serie de masuri speciale pentru a-si proteja atat clientii, cat si angajatii de riscul infectarii cu noul coronavirus, asigurand, in acelasi timp, continuitatea operatiunilor curente. Aceste masuri au fost decise si implementate individual de companii, a anuntat UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania.

"Trecem cu totii printr-o perioada care ne afecteaza nu doar in plan profesional sau economic, ci, inainte de toate, la nivel uman. Suntem solidari cu intreaga societate in aceste zile si ne ajustam, la fel ca toti ceilalti, actiunile si modul de lucru pentru a contribui la limitarea raspandirii noului coronavirus, dar si pentru a continua sa raspundem nevoilor clientilor nostri", a declarat Adrian MARIN, Presedintele UNSAR.

Masurile luate au vizat in primul rand sustinerea clientilor in aceasta perioada dificila, dar si mentinerea unui contact permanent cu acestia, in conditiile in care o mare parte dintre companiile de asigurare au implementat deja lucrul de acasa. Astfel, oamenii din asigurari care pot lucra de acasa deja fac acest lucru, iar in agentii si sucursale au fost luate masuri de protectie, precum dotarea acestora cu echipamente de protectie sau efectuarea de dezinfectari periodice.

"Cel mai important, companiile de profil incurajeaza folosirea modalitatilor digitale si online pentru incheierea sau rennoirea politelor si pentru constatarea si instrumentarea daunelor. Acesta este un inceput si, cel mai important, un semn ca, impreuna, putem contribui la sustinerea clientilor intr-un context dificil", transmite UNSAR.

Click aici pentru a citi ce masuri au luat companiile din piata locala.

CITITI PE ACEEASI TEMA:
In lupta cu Coronavirus, asiguratorii si brokerii iau masuri fara precedent pentru protectia angajatilor si consumatorilor