1asig.ro
1asig.ro
Deciziile adoptate in aceasta ...

Deciziile adoptate in aceasta saptamana de Consiliul de Administratie al CNPF

5 min. / 1.540 cuvinte
Consiliul de Administratie al Comisiei Nationale Pietei Financiare (CNPF) a aprobat, in cadrul sedintei de marti, masuri privind functionarea pietei financiare nebancare supravegheate.

PROMO


Astfel, CNPF a autorizat:

Efectuarea inscrierilor in Registrul emitentilor de valori mobiliare privind radierea in rezultatul reorganizarii prin transformare in societate cu raspundere limitata a valorilor mobiliare emise anterior de societatile pe actiuni:

- EMIT, in numar de 4000 actiuni ordinare nominative;
- AMEK, in numar de 882.660 actiuni ordinare nominative;

Inregistrarea in Registrul agentilor de asigurare si agentilor bancassurance a OCN LIDER LEASING.

Aprobarea pretului de vanzare conform actelor de reevaluare a valorilor mobiliare si a partilor-sociale detinute de administratorii fiduciari BV Fiduciar Invest, Econ-Renastere si Compania Fiduciara a Feroviarilor, care se expun la vanzare in modul stabilit.

Avizarea inregistrarii de stat a modificarilor si completarilor operate in statutul AEI BIRLADENI (aprobate de adunarea generala a membrilor tinuta prin corespondenta in data de 25 februarie 2021).

Suspendarea activitatii de creditare nebancara a OCN EUCREDIT pe un termen de 1 an, conform deciziei asociatului unic al organizatiei de creditare nebancara din 25 martie 2021.

Suspendarea activitatii de creditare nebancara a OCN LEGAL CREDIT pe un termen de 1 an, conform deciziei adunarii generale a asociatilor organizatiei de creditare nebancara din 23 martie 2021.

Suspendarea activitatii de creditare nebancara a OCN LIKE CREDIT, pe un termen de 6 luni, conform deciziei asociatului unic al organizatiei de creditare nebancara din 22 martie 2021.

Radierea din Registrul organizatiilor de creditare nebancara autorizate a entitatilor MONDIAL CREDIT si TERRA LEASING, in baza cererilor depuse.

700 accesari
Sondaj

Cui considerati ca ii revine cea mai mare sarcina de a creste educatia financiara a romanilor?

- Institutiilor din domeniul financiar (ASF, BNR etc)
- Asociatiilor din domeniu
- Companiilor (asiguratori, banci, administratori de pensii etc)
- Scolilor
- Institutiilor statului
- Altele (va rog mentionati la rubrica de comentarii)


PROMO