1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Continuam... tot de acasa

"Perseverenta nu este o cursa lunga, sunt mai multe curse scurte una dupa alta", spunea politicianul Walter ELLIOTT intr-un citat care pare sa se potriveasca foarte bine prezentului. Caracterizat de incertitudini, contextul actual ne determina, pe fiecare dintre noi - atat companii, cat si oameni -, sa raspundem fiecarei provocari aparute prin cate un sprint care sa ne ajute sa depasim obstacolele rand pe rand.

Astfel, chiar daca pandemia a afectat, inevitabil, si piata de profil, generand situatii speciale, companiile din asigurari si brokeraj au luat si continua sa ia masuri pentru protectia clientilor si angajatilor lor, asigurandu-se ca isi pot desfasura, pe cat posibil, operatiunile in mod normal si ramanand la dispozitia asiguratilor.

In paralel, echipa XPRIMM implineste, la finalul acestei saptamani, o luna de cand activitatea de la birou s-a mutat, complet, in casa fiecaruia dintre noi, reusind sa va tinem la curent cu tot ce se intampla in piata si dezvoltand, de asemenea, proiecte noi.

Astfel, alaturi de stirile si interviurile pe care le publicam in aceasta perioada, ce au ca scop sa ne ajute sa fim aproape unii de ceilalti si sa intelegem care sunt provocarile pe care trebuie sa le depasim, continuam sa sustinem rubrica "#StamAcasa, dar continuam" si planuim noi surprize - o editie speciala a revistei PRIMM - Asigurari si Pensii, dar si noi numere ale publicatiilor internationale XPRIMM sunt doar cateva exemple.

Si emisiunea #OradeRisc by XPRIMM a revenit cu o noua serie de inregistrari #DeAcasa, realizate de Sergiu COSTACHE de la distanta in aceasta perioada a pandemiei de coronavirus.

De asemenea, am vrea sa stim si de la voi cum se simte aceasta perioada, ce provocari intampinati, ce solutii aplicati si ce asteptari aveti de la perioada urmatoare. Asa ca va rugam sa ne scrieti oricand considerati ca aveti sa ne comunicati ceva ce isi are locul la rubrica "#StamAcasa, dar continuam" pe adresa media@xprimm.com.