1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Conferinta Anuala a PRBAR incepe ...

Conferinta Anuala a PRBAR incepe joi, la Mamaia

Conferinta Anuala a PRBAR - Patronatul Roman al Brokerilor de Asigurare Reasigurare, aflata la a V-a editie, se desfasoara joi, 22 septembrie 2022, la Hotel Iaki din Mamaia, sub tema "Piata asigurarilor - intre schimbari legislative si provocari operationale".

PRBAR si-a propus sa aduca impreuna specialisti ai pietei de asigurari, reprezentanti ASF - Autoritatea de Supraveghere Financiara, membrii asociatiilor profesionale din domeniu, precum si reprezentanti ai presei de specialitate.

In cadrul conferintei "Piata asigurarilor - intre schimbari legislative si provocari operationale" vor fi dezbatute subiecte de interes pentru piata de asigurari, precum:

  • Diversificarea portofoliului - ce solutii avem pentru reducerea deficitului de asigurare
  • Garantiile - cum acoperim nevoia reala de asigurare a clientilor
  • RCA - sub presiunea modificarilor legislative
  • RCA - de la suferintele cronice ale sistemului la provocarile schimbarii.

Patronatul Roman al Brokerilor de Asigurare-Reasigurare - PRBAR este o persoana juridica de drept privat, cu scop nepatrimonial, independenta, infiintata in temeiul Legii nr. 62/2011 privind dialogul social. Principalul obiectiv al acesteia consta in organizarea, promovarea, sustinerea si apararea intereselor membrilor in relatiile cu orice alte entitati, autoritati, institutii publice, in raport cu obiectul si scopul de activitate si in acord cu prevederile legale.