1asig.ro
1asig.ro

Zurich a lansat Climate Change Resilience Services, pentru a ajuta companiile sa faca fata riscurilor presupuse de schimbarile climatice

5 min. / 1.540 cuvinte
Zurich Insurance Group a anuntat lansarea Climate Change Resilience Services, pentru a ajuta companiile sa se pregateasca mai bine pentru riscurile actuale si viitoare asociate schimbarilor climatice, arata xprimm.com.

PROMO


Gabrielle DURISCH - Head of Sustainability for Commercial Insurance -, a declarat: "Am investit in tehnologie si expertiza pentru a le oferi clientilor nostri sfaturi si instrumente personalizate care ii ajuta sa isi consolideze rezilienta si sa se pregateasca pentru provocarile viitoare. Domeniul de aplicare al noii oferte diferentiaza Zurich si subliniaza angajamentul nostru pentru sustenabilitate. In timp ce ne deplasam in propria noastra calatorie catre practici sustenabile de business, incurajam si sustinem clientii nostri sa devina mai sustenabili si sa atenueze riscurile legate de schimbarile climatice."

Schimbarile climatice sunt considerate constant unul dintre principalele domenii de ingrijorare pentru managerii de risc si proprietarii de afaceri, potrivit raportului "Global Risks Report", realizat de World Economic Forum. In editia din 2020, primele 5 riscuri cu cea mai mare probabilitate de a afecta business-urile in urmatorul deceniu erau toate de mediu.

Climate Change Resilience Services abordeaza aceste preocupari, oferind o gama larga de solutii dincolo de asigurari si ajutand la protejarea business-urilor si a angajatilor. Clientii se pot bucura de expertiza Zurich, ca lider in domeniul ingineriei de risc, in interactiunea cu riscurile naturale si schimbarile climatice si isi pot consolida rezistenta prin masuri fizice si operationale, precum si prin produse de asigurare.

Clientii pot intocmi o harta a expunerii de-a lungul lantului valoric pentru operatiunile lor globale sau regionale, situri specifice sau chiar echipamente vitale. In plus, Zurich ofera solutii de atenuare si adaptare pentru aceste riscuri, care ar putea varia de la evenimente meteorologice, cum ar fi incendii, furtuni si inundatii, pana la efecte climatice, inclusiv cresterea temperaturii si a nivelului marii. De asemenea, ofera indrumari cu privire la modul de implementare a masurilor de durabilitate la nivelul sitului, mentinand, in acelasi timp, abilitatea de a rezista in fata riscurilor.

Extinderea serviciilor de consultanta in domeniul riscurilor naturale pentru a include servicii in domeniul schimbarilor climatice face parte din angajamentul continuu al Zurich Insurance Group de a oferi securitate prin intermediul acoperirilor prin asigurare, construind, in acelasi timp, in mod proactiv, rezilienta impreuna cu clientii. Acest lucru include schimbul de expertiza, limitarea impactului evenimentelor adverse asupra operatiunilor, precum si siguranta angajatilor si a companiilor.

253 accesari