1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Zodia Asigurarilor: Traim mai ...

Zodia Asigurarilor: Traim mai mult, dar oare vom fi mai sanatosi?

Un studiu realizat recent de catre Unlock Market Research pentru BCR arata ca planificarea banilor pentru situatii neprevazute este cea mai presanta dorinta pentru majoritatea cuplurilor intervievate – cca. 65%. Totodata, 66% dintre cupluri evidentiaza crearea si mentinerea unui fond de urgenta ca fiind principala lor prioritate in ceea ce priveste economiile. Cand vine vorba despre sanatate, pot aparea oricand situatii surprinzatoare - mai mult sau mai putin grave - sau urgente. In astfel de momente, daca nu ai rezerve financiare acoperitoare sau o asigurare voluntara de sanatate, rezolvarea situatiei iti poate ingreuna mult situatia financiara. Despre care sunt riscurile si ce solutii avem, vom afla din editia LIVE, de joi, 22 februarie a.c., a emisiunii “Zodia Asigurarilor”. 

Asa cum certurile in cuplu pleaca de la bani, educatia financiara pleaca din familie sau scoala si ar putea rezolva multe dintre problemele unei gospodarii, spun respondenții studiului mentionat. Pe de alta parte, cheltuielile cu sanatatea reprezinta un mai mic sai mai mare neprevazut care poate dezechilibra bugetul unui cuplu sau al unei familii, daca nu aceasta nu are nicio forma de protectie financiara. 

Pe langa beneficiile legate de preventie, diagnosticare, tratament, dotari, confort, servicii si medici de top, o asigurarea voluntara de sanatate poate reprezinta si un mod ieftin de a scapa de aceasta povara financiara.  

Totodata, se poate observa o preocupare crescuta a romanilor fata de asigurarile de sanatate voluntare, piata crescand cu aproape 30% in primele 9 luni din 2023. Ce studii de caz pot ilustra cele spuse mai sus? Ce solutii avem la indemana si cum se reflecta ele in realitatea zilnica a romanilor?  

Aflam raspunsurile din Editia Speciala difuzata in premiera joi, 22 februarie a.c., de la invitata emisiunii “Zodia Asigurarilor”, Teodora RINDUROI, Director Departament de Sanatate, SAFETY Broker. 

Va asteptam comentariile sau intrebarile la e-mail: media@xprimm.com 

                                          ******************** 

Zodia Asigurarilor” este o emisiune pentru toti cei interesati sa se protejeze de riscurile existentei, care poate fi urmarita pe Canal 33 HD TV si pe YouTube in fiecare joi, de la 17.05

Pagina “Zodia Asigurarilor” poate fi gasita si pe Facebook, iar pentru a (re)vedea toate emisiunile, dezbaterile si interviurile realizate, va invitam sa accesati sau chiar sa va si abonati la canalul XPRIMM de YouTube