1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Zodia Asigurarilor: Pretuim viata, ...

Zodia Asigurarilor: Pretuim viata, dar ea are pret?

Atunci cand ne dorim sa incheiem o asigurare de viata, este bine sa tinem cont de mai multe aspecte, printre care: evenimente nadorite, dar care te-ar putea lua prin surprindere, cheltuieli care ar trebui platite lunar, anticiparea sumei necesare in cazul in care iti pierzi locul de munca, samd. Toate acestea pot fi in stransa corelare cu despagubirile pe care le-ai primi de la asigurator in caz de dauna.

Despre toate aceastea, cat si despre costurile implicate de incheierea unei asigurari de viata, vor discuta joi, 29 septembrie a.c., Sergiu COSTACHE, Presedinte ApPA si Emilia LEONTE, Director Vanzari, AEGON Romania in episodul 33 al Sezonului 2 al serialului "Zodia Asigurarilor" de la Canal 33 Romania.

"Zodia Asigurarilor" este o emisiune despre si pentru clientii pietelor de asigurari si pensii private, se adreseaza publicului larg si poate fi urmarita live pe Canal 33 TV si pe YouTube in fiecare joi, de la ora 17.00.

"Zodia Asigurarilor"mai poate fi urmarita si pe pagina de Facebook dedicata ei. Pentru a vedea toate emisiunile, dezbaterile si interviurile realizate sub sigla XPRIMM TV, va invitam sa va abonati la canalul XPRIMM de pe YouTube unde le puteti viziona, oricand, live sau in reluare.