1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Zodia Asigurarilor: Cat o sa mai ...

Zodia Asigurarilor: Cat o sa mai vorbim despre RCA?

In ultimul timp, piata RCA s-a aflat in lumina reflectoarelor din Romania, datorita evenimentelor care s-au intamplat - Falimentul EUROINS si efectele acestuia. Preturile la RCA au explodat in prima faza, fapt ce a determinat autoritatile sa recurga la plafonarea acestora. Insa, nu putem sa nu ne intrebam care sunt consecintele pentru clienti, asiguratori si brokerii de asigurari a intentiei ASF de prelungire a plafonarii tarifelor RCA pana la inceputul anului 2024? Aflam de la invitatul special al editiei de joi, 21 septembrie, a.c, a emisiunii Zodia Asigurarilor.

In acelasi timp, recent, CITR a anuntat finalizarea primei etape din gestionarea falimentului Euroins. Ce rol au creditorii in procedura de insolventa, cine sunt acestia si cum arata tabelul creditorilor acestei companii si care este valoarea sumelor datorate?

In plus, tot in cadrul emisiunii vom discuta si despre decizia Guvernului de a dispune, printr-o ordonanta de urgenta, prelungirea termenului de expirare automata a politelor acestei companii. Care sunt consecintele acestei decizii si cat o sa mai tot vorbim despre RCA?

Aflam raspunsurile la aceste intrebari, dar si la multe altele din asigurari RCA, intermediere in asigurari si perspectivele pietei din editia de joi, 21 septembrie, a.c., a emisiunii Zodia Asigurarilor, cand invitatul lui Sergiu COSTACHE va fi chiar Liviu CHIRIC, avocat partener la Chiric & Chiric.

Asteptam comentariile tale despre subiecte sau intrebarile pe care le ai pentru invitatul emisiunii, pe adresa noastra: media@xprimm.com

Postul de televiziune de stiri Canal 33 HD se gaseste pe RCS-RDS pe pozitia 71, Orange/Telecom pe pozitia 264, iar pe Vodafone 408.

********************

"Zodia Asigurarilor" este o emisiune despre si pentru clientii pietelor de asigurari si pensii private, se adreseaza publicului larg si poate fi urmarita live pe Canal 33 HD si pe YouTube in fiecare joi, de la ora 17.00.

Pagina "Zodia Asigurarilor" poate fi gasita si pe Facebook, iar pentru a (re)vedea toate emisiunile, dezbaterile si interviurile realizate, va invitam sa accesati sau chiar sa va si abonati la canalul de YouTube al XPRIMM.