1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
Zodia Asigurarilor: Calatorie cu ...

Zodia Asigurarilor: Calatorie cu sau fara peripetii

Cea mai asteptata perioada din an-cea a concediilor, a inceput. Majoritatea dintre noi am facut deja rezervarile catre destinatiile de vacanta mult visate, iar pregatirile pentru concediu sunt in toi. Ceea ce ne ramane de facut este sa scapam de grijile si neplacerile pe care le putem intampina atunci cand pornim la drum si sa ne asiguram ca vom avea o calatorie fara peripetii.

In acest context, joi, 23 iunie, ora 17.00 la emisiunea Zodia Asigurarilor de la Canal 33 se va discuta despre cum putem calatori fara griji, dar si cum putem face fata provocarilor pe care le poate aduce chiar si mult asteptata vacanta. Gazda emisiunii, Sergiu COSTACHE, Presedinte-ApPA, impreuna cu invitatele sale: Ramona COLEA, Co-Founder-FlightClaim EU si Alina BARBULESCU, Specialist Asigurari Bunuri & Propietati-UNSAR, vor dezbate cele mai arzatoare subiecte cu privire la calatorii in scop personal sau de business. Temele abordate vor face referire la drepturile pasagerilor care nu au o asigurare de calatorie, cum ne "protejam " vacanta de intarzieri /anulari printr-o asigurare, cat si despre situatiile relativ frecvente in care ne poate intarzia sau chiar pierde bagajul.

Emisiunea Zodia Asigurarilor este o emisiune despre si pentru clientii pietelor de asigurari, adresandu-se publicului larg si poate fi urmarita live pe Canal 33 in fiecare joi de la ora 17.00 si pe canalul YouTube.

De asemenea, emisiunea poate fi urmarita si pe pagina de Facebook.

Pentru a urmari toate emisiunile, dezbaterile si interviurile XPRIMM, va invitam sa va abonati la canalul YouTube al XPRIMM.