1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

"Zanul" Bancii TRANSILVANIA vine cu o noua oferta

Banca TRANSILVANIA lanseaza al zecelea produs de finantare pentru firme mici si mijlocii (IMM), cu o valoare maxima de 200.000 EUR si o perioada de gratie de trei ani, timp in care clientul nu trebuie sa ramburseze bancii nimic din suma imprumutata.
Creditul este pentru nevoi nenominalizate, cu o perioada de gratie de trei ani. Firmele care contracteaza creditul au posibilitatea de a nu plati nicio suma din surse proprii in primele 12 luni, iar in urmatoarele 24 de luni se va achita lunar doar dobanda, nefiind necesara in acest timp rambursarea creditului.

"Ne aflam in al treilea an consecutiv in care banca lanseaza pe piata, la fiecare trei luni, cate un produs pentru intreprinzatorii locali", a declarat Directorul General Adjunct al bancii, Ionut PATRAHAU. Domnia sa a adaugat ca produsul "trei ani de gratie" exista pentru ca orice om de afaceri isi doreste si imprumut de timp, pe langa bani.

Noul produs este dedicat companiilor care sunt in cautarea unor resurse financiare pentru dezvoltarea activitatii respectivei firme si, totodata, poate fi contractat de catre persoanele fizice autorizate, asociatii familiale, birouri notariale si cabinete medicale. Valoarea maxima a finantarii este de 200.000 EUR, echivalentul in lei, si poate fi contractata pe o perioada de pana la 15 ani.
 
Banca TRANSILVANIA a obtinut un profit brut de 36,4 mil. lei in primul trimestru din 2007, in crestere cu aproape 19% fata de aceeasi perioada a anului trecut, datorita extinderii volumului de creditare.