1asig.ro
1asig.ro

ZURICH si-a propus sa reduca timpul de solutionare a daunelor property cu ajutorul unei solutii AI

5 min. / 1.540 cuvinte
ZURICH sustine ca poate reduce timpul de solutionare a daunelor property la mai putin de 24 de ore, cu ajutorul unei solutii de Inteligenta Artificiala, pe care a conceput-o in colaborare cu Sprout.ai., platforma de automatizare a daunelor, informeaza Reinsurance News.

PROMO


Solutia e descrisa ca fiind capabila sa furnizeze verificarea automata a politelor utilizand tehnologiilor NLP (Natural Language Processing) si Knowledge Graphs, pentru a oferi pietei o noua capacitate - verificarea automata a politelor de asigurare, mai arata sursa citata.

Aceasta solutie a fost conceputa si instruita folosind date si documente, inclusiv formulari de polite, din peste 20.000 de cereri anterioare de despagubire si este setata sa isi actualizeze automat evaluarea de fiecare data cand e adaugat un nou document sau e modificat un camp de date.

"La ZURICH, lucram din greu pentru a oferi imbunatatiri si inovatii pe partea de daune, care au un impact pozitiv asupra experientei clientilor nostri. Cercetarile noastre arata ca, atunci cand vine vorba de luarea de decizii cu privire la revendicarile lor, clientii nostri doresc rapiditate, claritate si transparenta", spune Amy BRETTELL - Head of Customer, UK Claims, ZURICH.

"Pe masura ce clientii apeleaza tot mai des la tehnologie in viata de zi cu zi, industria asigurarilor trebuie sa tina pasul cu aceste asteptari. Tehnologia si solutiile automatizate ne ajuta din ce in ce mai mult sa obtinem aceste rezultate."

"Sprout.ai este un exemplu fantastic de colaborare care ofera o solutie reala la unele dintre problemele ce impiedica, deseori, crearea de loialitate in randul clientilor, ajutand la reconstruirea increderii in sectorul nostru. Consolideaza oferta catre clienti prin reducerea timpului necesar unei decontari la doar cateva ore, oferind, in acelasi timp, un nivel suplimentar de claritate asupra rezultatului."

"Viziunea companiei Sprout.ai este de a revolutiona serviciul pentru clienti in spatiul revendicarilor si acest lucru a fost demonstrat cu adevarat pe parcursul programului nostru pilot derulat impreuna cu ZURICH. Suntem capabili sa reducem timpii de solutionare a daunelor de la mai multe zile, la doar cateva ore, oferind, in acelasi timp, o precizie supraomeneasca a recomandarilor pe partea de daune, pentru a ne asigura ca toti clientii ZURICH primesc rezultatul corect de fiecare data", a precizat si Niels THONE - CEO, Sprout.ai.

939 accesari
Sondaj

Cui considerati ca ii revine cea mai mare sarcina de a creste educatia financiara a romanilor?

- Institutiilor din domeniul financiar (ASF, BNR etc)
- Asociatiilor din domeniu
- Companiilor (asiguratori, banci, administratori de pensii etc)
- Scolilor
- Institutiilor statului
- Altele (va rog mentionati la rubrica de comentarii)


PROMO