1asig.ro
1asig.ro

ZURICH lanseaza o noua oferta de asigurare cibernetica

5 min. / 1.540 cuvinte
Gigantul ZURICH lanseaza, in parteneriat cu CYE, companie de securitate cibernetica recunoscuta la nivel global, o noua oferta menita sa ajute companiile sa defineasca si sa implementeze programe eficiente de gestionare a riscului cibernetic.

PROMO


ZURICH Cyber Security Services, program disponibil la nivel global, a fost conceput pentru a inchide asa-zisele "puncta oarbe" la nivel de Securitate, pentru a reduce riscul si impactul unui incident cibernetic si pentru a proteja bunurile critice ale business-urilor.

Programul combina capacitatea specializata a ZURICH in materie de asigurari cibernetice si inginerie de risc cu tehnologia de Inteligenta Artificiala a companiei de Securitate, precum si cu serviciile si expertiza cibernetica ale CYE.

"Riscul cibernetic este unul cu multiple provocari pentru orice business, un risc extrem de complex, care evolueaza constant. Colaborarea noastra cu CYE, lider global pe partea de servicii de securitate cyber, le va oferi consumatorilor o solutie cibernetica de ultima generatie, care combina beneficiile unei asigurari cu un impuls asupra defensivei informatice", precizeaza Sierra SIGNORELLI - Chief Underwriting Officer, Commercial Insurance, ZURICH.

"Suntem incantati sa lucram alaturi de ZURICH Insurance Group. Cu o gestionare eficienta a riscurilor cibernetice, realizata in baza unei evaluari personalizate si continue a riscurilor, si o polita de asigurare cibernetica, business-urile pot inregistra o crestere mai rapida si mai inteligenta a afacerilor digitale", a punctat si Reuven ARONASHVILI - Chief Executive Officer, CYE.

Companiile care achizitioneaza, de la ZURICH, o asigurare cibernetica de sine statatoare vor beneficia, de asemenea, si de colaborarea cu CYE. Polita include acum un raport comprehensiv care evalueaza riscul la care este expusa compania in materie de incidente cibernetice.

369 accesari
Sondaj

Cat de des te enervezi atunci cand esti la volan?

- Aproape de fiecare data cand circul cu masina
- Din cand in cand, in functie de conditiile de trafic
- Destul de rar
- Nu ma enervez niciodata cand conduc


PROMO