1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
ZODIA ASIGURARILOR - Victime si ...

ZODIA ASIGURARILOR - Victime si vinovati deopotriva afectati

V-ati intrebat vreodata ce se intampla la nivel psihologic cu cei pagubiti intr-un accident rutier? Dar cu vinovatii asigurati printr-o polita auto RCA sau Casco? Ce se intampla cu familiile lor? Dar cu cei care lucreaza in daunele auto din asigurari si vin in contact cu ei?

Pe langa pagubele materiale si cele fizice, unde exista posibilitatea de a masura daunele produse, apar si efecte psihologice, de multe ori grave, dar mai putin cunoscute si mai complex de evaluat si de tratat.

In Romania, serviciile psihologice post-accident nu sunt mentionate explicit in contractele de asigurare, cu toate ca, fie ca este vorba de polite de asigurari auto, de sanatate sau de locuinta, aceste servicii sunt absolut necesare, atat in cazul victimei, cat si in cazul vinovatului.

In final, intrebarea cheie nu este "daca", ci "cum" ar putea fi integrat domeniul asigurarilor cu cel al psihologiei.

Despre toate aceste subiecte, vor discuta, intr-o noua editie a emisiunii "Zodia Asigurarilor", Sergiu COSTACHE, Presedinte ApPA si invitatele sale: Daniela BADALUTA, President & Founder, RECREX Group si Gabriela BADALUTA, Psiholog, Psihoterapeut si Fondator al clinicii MARFIL.

"Zodia Asigurarilor" este o emisiune despre si pentru clientii pietelor de asigurari si pensii private, se adreseaza publicului larg si poate fi urmarita live pe Canal 33 HD si pe YouTube in fiecare joi, de la ora 17.00.

Pagina "Zodia Asigurarilor" poate fi gasita si pe Facebook, iar pentru a (re)vedea toate emisiunile, dezbaterile si interviurile realizate, va invitam sa accesati sau sa va abonati si la canalul de YouTube al XPRIMM.