1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
ZODIA ASIGURARILOR: Griji, ...

ZODIA ASIGURARILOR: Griji, pericole si solutii pentru soferi

Lansata la mijlocul lunii octombrie, aplicatia AMIABILA, gestionata de catre BAAR - Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania, este unul dintre cele mai importante proiecte de digitalizare a pietei romanesti de asigurari. Au fost create pana in acest moment peste 71.000 de conturi, cu o medie zilnica de 300.

Desi popularitatea AMIABILA creste de la zi la zi, BAAR continua eforturile de imbunatatire a ei. In acest context, de la 10 ianuarie a.c, aplicatia a fost upgradata cu posibilitatea de setare a unor alerte de expirare pentru: permisul de conducere, ITP, rovignieta, asigurarea RCA si cea CASCO.

Despre toate aceste subiecte, cat si despre activitatea BAAR din punct de vedere al daunelor auto externe gestionate in 2022 ca urmare a falimentului CITY Insurance si nu numai, vor discuta, joi, 26 ianuarie a.c., incepand cu ora 17.00, Sergiu COSTACHE, Presedinte ApPA, impreuna cu invitatul sau, Madalin ROSU, Presedinte al Consiliului Director al BAAR, in cel de al treilea episod al Sezonului 3 din Zodia Asigurarilor.

"Zodia Asigurarilor" este o emisiune despre si pentru clientii pietelor de asigurari si pensii private, se adreseaza publicului larg si poate fi urmarita live pe Canal 33 HD si pe YouTube in fiecare joi, de la ora 17.00.

Pagina "Zodia Asigurarilor" poate fi gasita si pe Facebook, iar pentru a (re)vedea toate emisiunile, dezbaterile si interviurile realizate, va invitam sa accesati sau sa va abonati si la canalul de YouTube al XPRIMM.

PROMO