1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
ZODIA ASIGURARILOR: Dupa ...

ZODIA ASIGURARILOR: Dupa cutremurele din Gorj, creste numarul de asigurari. Este pregatita Romania pentru un seism major?

Surse independente din piata de asigurari ne-au confirmat ca, dupa evenimentele din Turcia si Siria, a crescut semnificativ numarul asigurarilor de locuinta incheiate zilnic fata de perioada anterioara. Dar dupa cutremurele din Gorj, oare cat este de pregatita piata asigurarilor din Romania pentru efectele unui seism major?

Ne aflam la aproape 46 de ani de la marele cutremur din 4 martie 1977 si la doar 3 saptamani de la cutremurele catastrofale din Turcia si Siria. In acest context, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta - ISU a initiat si a derulat o serie de campanii de informare si de exercitii practice pentru pregatirea populatiei in caz de calamitate.

Atat campania "Nu tremur la cutremur", cat si altele de acest tip, intens promovate pe toate canalele media din Romania au avut ca scop, printre altele, si promovarea incheierii de asigurarii obligatorii si facultative a locuintelor. Oare cat de mult au ajutat ele publicul larg sa inteleaga importanta acestora?

Despre toate acestea si nu numai, vor discuta joi, 2 martie, Sergiu COSTACHE, Presedinte ApPA cu invitatii sai - Cosmin TUDOR, Director Dezvoltare, PAID Romania, Capitan Petruta PRECUP, Ofiter in cadrul structurii de pregatire a populatiei si Sublocotenent Ana COVASNIUC, Ofiter de Relatii Publice, ISU Bucuresti-Ilfov, intr-o noua editie a emisiunii "Zodia Asigurarilor" de la Canal 33 TV.

"Zodia Asigurarilor" este o emisiune despre si pentru clientii pietelor de asigurari si pensii private, se adreseaza publicului larg si poate fi urmarita live pe Canal 33 HD si pe YouTube in fiecare joi, de la ora 17.00.

Pagina "Zodia Asigurarilor" poate fi gasita si pe Facebook, iar pentru a (re)vedea toate emisiunile, dezbaterile si interviurile realizate, va invitam sa accesati sau sa va abonati si la canalul de YouTube al XPRIMM.

PROMO