1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
ZODIA ASIGURARILOR ... Asigurarile ...

ZODIA ASIGURARILOR ... Asigurarile - acum si in 2030

Conform unui studiu recent privind digitalizarea procesului de achizitionare a unei asigurari, 21% dintre romani au declarat ca au folosit in anul 2022 servicii online pentru a face acest lucru. Pare putin, dar procentul este cu 3% mai mare decat in 2021.

Totodata, aproximativ doua treimi dintre participantii la studiu (64%) au declarat ca solutiile online sunt importante (36%) si foarte importante (28%) pentru ei atunci cand achizitioneaza sau cand beneficiaza de acoperirile unui asigurari. In acelasi timp, si ponderea celor care folosesc servicii online in general, altele decat cele de asigurari, este mai mare: 59% in 2022, fata de 56% in 2021.

Totodata, avand in vedere aceste cresteri fata de 2021, ce asteptari putem avea privind distributia asigurarilor in anul ... 2030? La ce se pot astepta agentii si brokerii atunci cand vorbim de o industrie digitalizata? Mai este nevoie de ei? In alta ordine de idei, sunt oare asigurarile embeded viitorul distributiei pentru consumatori?

Toate aceste subiecte vor fi atinse in emisiunea Zodia Asigurarilor care se va difuza, joi, 25 august a.c. cand Sergiu COSTACHE il va avea ca invitat pe Erik BARNA, CEO, LIFE IS HARD.

"Zodia Asigurarilor" este o emisiune despre si pentru clientii pietelor de asigurari si pensii private, se adreseaza publicului larg si poate fi urmarita live pe Canal 33 in fiecare joi, de la ora 17.00 si pe YouTube, unde puteti vedea si reluarile.

De asemenea, emisiunea mai poate fi urmarita si pe pagina de Facebook dedicata ei. Pentru a urmari toate emisiunile, dezbaterile si interviurile realizate sub sigla XPRIMM TV, va invitam sa va abonati la canalul XPRIMM de pe YouTube