1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
XPRIMM si ABLERA va invita la o ...

XPRIMM si ABLERA va invita la o dezbatere despre transformarea digitala si avantajele inteligentei artificiale

Privind cu optimism spre viitor, va invitam la urmatorul nostru eveniment online despre transformarea digitala si avantajele inteligentei artificiale, denumit "Digital Transformation of legacy environments - Gaining competitive advantage through AI", ce va avea loc pe 30 iunie 2021.

Evenimentul va fi gazduit online, prin intermediul platformei ZOOM, iar partenerii nostri de la ABLERA vor fi bucurosi sa va impartaseasca cunostinte valoroase pentru viitorul lumii de afaceri in care traim cu totii.

Echipa ABLERA include experti din industrie cu peste 20 de ani de experienta in proiectarea si dezvoltarea de software, cu cunostinte aprofundate in domeniile Insurtech, Fintech si Healthtech, cu expertiza in tehnologii avansate de ultima generatie.

"ABLERA sprijina noile modele de afaceri digitale. Condusa in intregime de tehnologii moderne si de cunostinte extinse in domeniu, ofertele noastre de produse au ca scop schimbarea modelului actual de afaceri, a proceselor, a arhitecturii generale, a fluxului de lucru si a automatizarii afacerilor, optimizand astfel procesele de afaceri, automatizand activitatile si reducand costurile si dependenta de resursele operationale", au afiirmat reprezentantii ABLERA.

Veniti sa va intalniti cu partenerii nostri si sa aflati mai multe despre ceea ce va ofera viitorul in tehnologia de business!