1asig.ro
1asig.ro
XPRIMM Insurance Report: Romania a ...

XPRIMM Insurance Report: Romania a urcat pe locul 5 in piata de asigurari din ECE

5 min. / 1.540 cuvinte
Romania a urcat o pozitie si a ajuns, in primul semestru din 2020, pe locul 5 in piata de asigurari din Europa Centrala si de Est (ECE), cu o valoare a primelor brute subscrise de asiguratori de 1,16 miliarde de euro, reiese din revista XPRIMM Insurance Report.

PROMO


Noul numar al XPRIMM Insurance Report prezinta rezultatele si tendintele din S1 2020, din 30 de tari din zona Europei Centrale, de Sud Est si CIS! El este disponibil online si cuprinde noi functii digitale care va vor permite sa descarcati datele intr-un format editabil. Rasfoiti revista AICI!

Analizele, interviurile si articolele publicate construiesc imaginea actuala a unei piete care se confrunta cu schimbari si evolutii importante, in contextul pandemiei de COVID-19. Cei mai buni profesionisti din domeniul (re)asigurarilor au impartasit opiniile lor cu privire la starea actuala a industriei de asigurari si au facut estimari privind evolutia viitoare a acesteia.

In paginile raportului puteti citi interviurile cu:
  • Michaela KOLLER, Director General, Insurance Europe
  • Elisabeth STADLER, CEO, VIG - Vienna Insurance Group
  • Mira KIRIDZIC-BUGLER, Market Head Austria, CEE, Swiss Re
  • Vusal ABBASOV, CEO, "AzRe Reinsurance" OJSC
  • Andrei UNTON, BELARUS Re
Valoarea primelor brute subscrise pe piata asigurarilor din ECE s-a ridicat la 19,11 miliarde de euro in S1 2020, cu 3,80% mai putin fata de anul trecut. Rezultatele exprimate in moneda europeana arata ca doar cinci piete au inregistrat o dinamica pozitiva: Letonia, Serbia, Slovenia, Romania si Lituania.

Mai multe detalii cititi aici in XPRIMM Insurance Report!

Aici puteti vizualiza si filmul de lansare al revistei, pe contul de YouTube al XPRIMM:


1.217 accesari