1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Veltliner lanseaza asigurarea "Travel to Peaceful Ukraine"

Compania de asigurari ucraineana Veltliner a lansat o noua polita de asigurare de calatorie pentrua putea fi folosita de turisti dupa incheierea razboiului. Aceasta ofera acoperire pentru costurile pentru urgente medicale de pana la 30.000 de euro, inclusiv pentru cazurile grave de Covid 19.

Produsul are o valabilitate de cinci sau zece ani de la achizitie si este disponibil in variantele "one-time"si "reusable", costul unei polite individuale variind intre 35 si 55 de euro in functie de varianta.

Veltliner a descris polita ca fiind "o oportunitate de a deschide un nou orizont si de a arata un gest de sprijin pentru economia Ucrainei", adaugand ca societatea continua sa depuna eforturi pentru a asigura continuitatea activitatii.

Oficialii companiei au declarat: "Veltliner crede si stie ca in viitorul apropiat Ucraina va fi o tara pasnica, care va continua sa primeasca cu ospitalitate pe toti cei care vin sa o viziteze. Vastele intinderi ale Ucrainei sunt bogate si variate: stepe si paduri dense, lacuri, munti maiestuosi, rauri agitate, campuri aurii... va vor uimi din nou si din nou."

Aceasta politica vine intr-un moment in care majoritatea guvernelor din intreaga lume nu recomanda calatoriile in Ucraina din cauza invaziei Rusiei. In consecinta, sectorul asigurarilor medicale de calatorie din aceasta tara a fost grav afectat, Veltliner afirmand ca veniturile din prime au scazut in prezent cu aproximativ 90% fata de nivelurile de dinaintea invaziei.