1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling

Valentin TUCA - CEO, OBSIDIAN Broker de Asigurare-Reasigurare


Valentin TUCA OBSIDIAN Broker de Asigurare-Reasigurare s-a lansat recent pe piata locala de intermediere, echipa acestuia fiind condusa de Valentin TUCA.

"Ma bucur sa fructific experienta acumulata in companii de brokeraj lideri de piata intr-un proiect antreprenorial, prin care venim in sprijinul companiilor romanesti cu servicii profesionale de consultanta pe zona riscurilor cu care acestea se confrunta", a declarat Valentin TUCA, CEO, OBSIDIAN Broker de Asigurare-Reasigurare.

Valentin TUCA are peste 20 de ani de experienta manageriala in domeniul asigurarilor. Pana in 2015 a detinut functia de CEO al AON Romania, Bulgaria si Europa de Sud Est si intre 2007 si 2009 a fost Director General al companiei de asigurari CLAL Romania (actuala Gothaer). Anterior, pana in 2005, a lucrat la Bruxelles ca Director de dezvoltare in cadrul MARSH CEE/CIS si a coordonat activitatile de vanzari, marketing si comunicare ale companiei americane in 16 tari din Europa de Est si Comunitatea Statelor Independente. Aceste responsabilitati le-a preluat in 2002, dupa ce timp de 7 ani fusese la carma operatiunii MARSH Romania, pe care a si infiintat-o in 1995, in calitate de co-actionar al MARSH Inc.

El este absolvent al Facultatii de Finante din cadrul ASE Bucuresti si bursier in 1992 al Universitatii Stanford, California, USA, fiind primul Presedinte al UNSICAR, asociatia intermediarilor in asigurari din Romania, printre ai carei membrii fondatori s-a si numarat.


Publicat pe 22.01.2020