1asig.ro
1asig.ro
VIDEO:  #breakingNews pentru toti ...

VIDEO: #breakingNews pentru toti soferii aflati in trafic, de la Ana MOGA

5 min. / 1.540 cuvinte

Pentru toti soferii care se afla in trafic, dar nu numai, Ana MOGA aduce stirile zilei: informatiile principale despre asigurarile auto - RCA si CASCO - cu prilejul primei etape a campaniei de educatie financiara "Stii totul despre asigurari si castigi" - editia a II-a!

Toti romanii care participa, zilele acestea, la etapa 1 a campaniei de educatie financiara "Stii totul despre asigurari si castigi" au ocazia sa afle mai multe despre asigurarile auto, dar sa fie si recompensati cu premii. Sunt puse la bataie 3 vouchere de 200 de lei, acordate prin tragere la sorti, dar si primul pas spre calificarea in Marea Finala, care aduce Marele Premiu de 2.500 de lei!

Asadar, anunta-ti clientii si prietenii! Tot ce trebuie sa faca este sa o asculte pe Ana in videoclipul de mai jos, ca sa se asigure ca au toate informatiile necesare pentru a raspunde la intrebari:

Apoi raspund la cele 8 intrebari ale primei etape si completeaza formularul de inscriere.

Despre "Stii totul despre asigurari si castigi"

Campania "Stii totul despre asigurari si castigi" - editia a II-a este organizata de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor, cu sprijinul UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania si UNSICAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania.

Partenerii campaniei sunt GENERALI Romania, EUROINS Romania, DESTINE Broker, AEGON Romania, BRD Asigurari de Viata, METROPOLITAN Life, GRAWE Romania, GROUPAMA Asigurari, MILLENIUM Insurance Broker, AON Broker, INTER Broker, ASITO Kapital, OTTO Broker, CAMPION Broker, HOBBIT Broker, GARANTA Asigurari, GLOBASIG Broker si DAW Management Broker.

Mai multe detalii sunt disponibile pe totuldespreasigurari.ro, respectiv pe pagina de Facebook totuldespreasigurari.ro.

803 accesari