1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
VIDEO: Zodia Asigurarilor - ...

VIDEO: Zodia Asigurarilor - Popularitatea aplicatiei AMIABILA creste de la zi la zi. Peste 71.000 de conturi create

In cea mai recenta emisiune Zodia Asigurarilor, de la Canal 33, Sergiu COSTACHE si invitatul sau Madalin ROSU, Presedinte al Consiliului Director al BAAR, au discutat despre grijile, pericolele, dar si solutiile pentru soferi din Romania.

 

"Potrivit statisticilor, in Romania, se conduce agresiv si imprudent. Din pacate, avem cel mai mare numar de morti pe sosele, dublu fata de statele vecine. Ne dorim ca oamenii sa fie prudenti in trafic, sa respecte regulile si sa isi mentina atentia la drum. De exemplu, atunci cand avem un indicator pe care scrie 50 km/ora, hai sa respectam aceasta viteza, sau daca avem banda continua, hai sa o respectam si sa nu mai depasim coloana, pentru ca ne-am plictisit sa asteptam la coada. Facem apel la responsabilizarea soferilor", a precizat Madalin ROSU. 

Madalin ROSU ne-a vorbit despre unul dintre cele mai importante proiecte de digitalizare a pietei romanesti de asigurari, aplicatia AMIABILA, lansata la mijlocul lunii octombrie 2022, si unde au fost create pana in acest moment peste 71.000 de conturi, cu o medie zilnica de 300.

"Popularitatea acestei aplicatii creste zilnic si din acest motiv, constant facem upgrade, astfel incat sa putem imbunatatii experienta utilizatorilor. Recent am introdus posibilitatea de a seta alarme care sa atentioneze soferul ca urmeaza sa ii expire ITP-ul, asigurarea RCA, asigurarea CASCO, permisul de conducere sau rovinieta. Incurajam soferii sa isi instalez aplicatia inainte de a avea un accident, este important sa introduca corect toate datele, astfel incat in momentul in care, doamne fereste, se produce evenimentul, lucrurile sa mearga mult mai rapid", a spus Madalin ROSU.

Invitatului lui Sergiu COSTACHE, a precizat ca, schita este mult mai usor de realizat, poti conecta aplicatia la GPS si automat cand o pornesti iti arata locatia exacta sau poti selecta manual tipul de intersectie, strada sau parcare unde a avut loc evenimentul, poti sa adaugi semne de circulatie, sa incluzi numarul de inmatriculare, poti chiar sa adaugi animale.

"Zodia Asigurarilor" este o emisiune despre si pentru clientii pietelor de asigurari si pensii private, se adreseaza publicului larg si poate fi urmarita live pe Canal 33 HD si pe YouTube in fiecare joi, de la ora 17.00.

Pagina "Zodia Asigurarilor" poate fi gasita si pe Facebook, iar pentru a (re)vedea toate emisiunile, dezbaterile si interviurile realizate, va invitam sa accesati sau sa va abonati si la canalul de YouTube al XPRIMM.