1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
VIDEO:  Vlad GRIGORESCU iti spune ...

VIDEO: Vlad GRIGORESCU iti spune cum se desfasoara campania "Stii totul despre asigurari si castigi"

Campania nationala de educatie financiara "Stii totul despre asigurari si castigi", desfasurata de APPA cu sprijinul celor mai importante companii si entitati din domeniul asigurarilor si din piata de brokeraj, a inceput oficial. Cu acest prilej, cunoscutul magician si vlogger Vlad GRIGORESCU explica, intr-un scurt filmulet online, cum se desfasoara concursul si ce premii sunt in joc!

De altfel, Vlad GRIGORESCU va modera toate etapele intermediare ale campaniei si va realiza un show special, dedicat marii finale a concursului, conceput pentru cei care vor sa afle mai multe despre asigurari.Etapele competitiei "Stii totul despre asigurari si castigi" vor aborda, pe rand, notiuni generale despre asigurari, dar si notiuni specifice unor segmente de produse cum sunt asigurarile auto, asigurarile de locuinte sau asigurarile de viata si de sanatate.

Da-le de veste clientilor tai si invita-i sa participe la un concurs unde cunostintele financiare le pot aduce premii importante!

Campania "Stii totul despre asigurari si castigi" este initiata de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si se desfasoara cu sprijinul UNSAR. Partenerii proiectului sunt GENERALI Romania, AEGON, DESTINE Broker, EUROINS Romania, FUNK Broker, SIGNAL IDUNA, INTERBROKER, AON Romania, ASIGEST, CAMPION Broker, PROFIDUCIARIA si GLOBASIG Broker.