1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
VIDEO: Vacanta - motiv de ...

VIDEO: Vacanta - motiv de bucurie... daca nu se intampla nimic rau

Sositul la aeroport - primul pas spre aventura ... daca nu ti se anuleaza zborul. Drumul spre hotel - inceputul relaxarii... daca nu iti uiti actele in taxi. Prima alunecare pe partie - moment de libertate... daca nu te accidentezi. Vacanta este motiv de bucurie... daca nu se intampla nimic - aceasta este tema spotului video lansat in cadrul campaniei nationale "Luna Asigurarilor de Calatorie".

In fata incertitudinilor sau a urgentelor care necesita ingrijiri medicale, asigurarea de calatorie devine protectia financiara esentiala de care ai nevoie ca sa te bucuri fara griji de vacanta ta. Spotul video, care a fost vazut de aproape 170.000 de romani, poate fi urmarit aici.

Campania "Luna Asigurarilor de Calatorie" este initiata de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si se desfasoara cu sprijinul UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania si UNSICAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania.

Partenerii campaniei sunt GENERALI Romania, Mondial Assistance, SAFETY Travel, ALLIANZ-TIRIAC UNIT, ASIROM VIG, GRAWE Romania, ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, COLONNADE Insurance, GARANTA Asigurari, INTER Broker, CAMPION Broker, DESTINE Broker, EUROLIFE, Consultant AA, ASIGEST Broker, MAXYGO Broker, HOBBIT Broker si ASISOFT.

Mesajele de informare ale campaniei sunt transmise catre publicul larg si cu sprijinul Partenerilor Media RFI Romania, Revista BIZ si ziuaveche.ro.