1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
VIDEO: #StamAcasa, dar continuam - ...

VIDEO: #StamAcasa, dar continuam - rubrica XPRIMM "de sezon"

"#StamAcasa, dar continuam" este numele celei mai recente rubrici lansate de XPRIMM in aceasta perioada in care cu totii suntem fortati sa ne adaptam, sa ne recalibram stilul de lucru si sa ne cautam resurse si instrumente care sa ne ajute sa ne pastram eficienta.

Industria de asigurari nu este straina de ideea de gestionare a riscurilor si are o capacitate de adaptare la imprevizibil mai mare decat alte domenii. Sunt insa o serie de intrebari pentru care cautam raspunsuri in aceasta noua rubrica: Ce masuri se iau in piata de asigurari? Cum resimt asiguratorii perioada? Dar brokerii? Ce asteptari au? Ce solutii au gasit? Ce se schimba in munca de echipa? Dar in relatia cu clientii?

Publicam in aceasta perioada stiri si interviuri care sa ne ajute sa fim aproape unii de ceilalti si sa intelegem care sunt provcarile pe care trebuie sa le depasim. Echipa noastra redactionala cauta informatii utile pentru specificului muncii in aceasta perioada si vi le transmite sub forma unor "tips & tricks" de sezon.

Mai mult decat orice insa, am vrea sa stim chiar de la voi cum se simte aceasta perioada, ce provocari intampinati, ce solutii aplicati si ce asteptari aveti de la perioada urmatoare. Asa ca va rugam sa ne scrieti oricand considerati ca aveti sa ne comunicati ceva ce isi are locul la rubrica "#StamAcasa, dar continuam" pe adresa media@xprimm.com.