1asig.ro
1asig.ro
VIDEO: Robert MIREA - Unul dintre ...

VIDEO: Robert MIREA - Unul dintre obiectivele noastre pentru 2022 este sa crestem colaborarea cu brokeri

Robert MIREA, Broker Network Manager, MEDIHELP International, a fost invitatul primei emisiunii Ora de Risc by XPRIMM, la RFI Romania, din acest an. El a vorbit despre utilitatea asigurarilor private de sanatate, clienti, dar si extinderea retelei de Brokeri parteneri.

"Asigurarile de sanatate sunt un subiect intens dezbatut in ultimii ani in Romania, iar romanii au fost mai interesati si si-au cumparat mai multe polite de acest tip. Acest lucru s-a vazut si in business-ul asiguratorilor, care au vandut, in primele 9 luni din 2021, asigurari de sanatate in valoare de aproximativ 384 milioane de lei, in crestere cu 9% fata de aceeasi perioada a anului 2020. Asadar, vedem o crestere permanenta in ultimii ani a pietei de asigurari de sanatate", a spus Andreea RADU, Redactor Sef, Publicatiile XPRIMM.

VIDEO:

Intrebat care sunt factorii care au crescut interesul clientilor pentru asigurarile de sanatate, Robert MIREA a raspuns: "Din punctul meu de vedere, unul din factorii importanti este contextul pandemic actual, care ne-a facut pe toti sa ne gandim mai mult la sanatatea noastra, decat poate pana in momentul de fata, sa ne gandim cum situatii neprevazute ne pun in pericol sanatatea si a noastra si a celor dragi. Ne-am dat seama ca, pana la urma, nimic nu este mai important decat sanatatea si, astfel, majoritatea isi doresc sa beneficieze de servicii medicale corespunzatoare, care sa ii ajute sa depaseasca asemenea momente dificile. Tot din acest punct de vedere, un alt factor important il reprezinta cresterea gradului de informare si educare financiara a clientilor, care a capatat o foarte mare importanta in ultima perioada cu ajutor publicatiilor de specialitate, printre care sunteti pionieri, a companiilor de asigurari, a asociatiilor profesionale si, nu in ultimul rand, a autoritatilor."

"Asa cum arata si piata si tot ceea ce se intampla in ultima perioada, asigurarile de sanatate sunt pe ordinea de zi a tuturor. Indiferent de ce fel de participant in aceasta piata vorbim, avand in vedere interesul crescut al tuturor fata de aceste forme de asigurare, evolutia nu poate sa fie decat pozitiva si, din punctul meu de vedere, cred ca aceasta crestere va fi cu doua cifre in 2022", a mai spus invitatul.

Care sunt obiective MEDIHELP in 2022?

"Unul din elementele principale ale strategiei noastre pe 2022 este de a deveni un jucator mult mai important in piata sectorului de sanatate, prin intermediul unei prezente constante si a unei vizibilitati crescute, atat in fata clientilor, cat si in fata partenerilor nostri. Activitatea noastra si produsele de calitate pe care le promovam si serviciile pe care le punem la dispozitia clientilor, colaboratorilor si partenerilor nostri ne recomanda ca un jucator profesionist si de calitate, care poate raspunde cu succes oricaror nevoi si asteptari din partea clientilor, partenerilor si jucatorilor importanti din piata", afirma oficialul companiei.

Conform acestuia, MEDIHELP ofera o gama cuprinzatoare de servicii de asigurari de sanatate, atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice companii. "Beneficiile pe care le oferim noi prin produsele noastre asigura cadrul necesar accesarii medicale la cele mai inalte standarde, colaborand cu asiguratori renumiti, ce pun la dispozitie asiguratilor o retea extinsa de furnizori de servicii medicale. Va dau niste exemple, pentru persoane fizice, avand in vedere beneficiile si servicile oferite, produsele noastre se adreseaza in general persoanelor cu varsta intre 30 si 55 de ani, cu rezidenta in Romania, care calatoresc frecvent in afara tarii, precum si comunitatii expatilor care au o rezidenta temporara sau definitiva in Romania. Daca vorbim despre companii, putem oferi, de exemplu, atat asigurari individuale pentru fiecare persoana care isi doreste din conducerea companiei respective, dar si asigurari de grup, pentru un numar de minim trei sau cinci persoane, top management, pentru angajatii din aceste companii. Aici este la libertatea companiilor respective, astfel incat sa asigure un cadru cat mai bun si poate fi un argument foarte important pentru a lucra la compania respectiva. In ceea ce priveste acoperirile pe care le acordam, vorbim de servicii de urgenta, consultatii, spitalizare, interventii chirurgicale, tratament pentru cancer, servicii de transplant, maternitate, ingrijiri la domiciliu si altele".

MEDIHELP are mai multe planuri de beneficii pe care le ofera si, in functie de planul ales, poate avea acoperiri in Romania, dar si in strainatate - in Europa sau Europa plus Israel, sau global fara Statele Unite ale Americii, sau global inclusiv SUA.

In functie de planul de beneficii ales, acoperirile sunt undeva intre 500.000 si 3 milioane de euro. Iar pentru Romania, produsul companiei are o acoperire de 250.000 de euro.

Robert MIREA a subliniat ca unul dintre obiectivele MEDIHELP din acest an este cresterea colaborarii cu brokerii:

"Unul dintre obiectivele noastre, pentru ca 2022 este sa crestem colaborarea cu brokeri. Prin urmare ne dorim sa crestem aceasta vanzare prin intermediul brokerilor parteneri. Vom fi focusati in a fi intotdeauna in fata acestora si a satisface nevoile acestora si solicitarile lor".

"Dorinta noastra ar fi sa lucram cu toti brokerii existenti, inregistrati la ASF, cu toti brokerii existenti in piata, care vand asigurari de sanatate, si chiar si cei care nu au vandut pana acum asigurari de sanatate pot incepe noi sa vanda aceste polite", a adaugat el.

Mai multe declaratii puteti urmari in video-ul de mai sus!

Va invitam sa nu pierdeti niciuna dintre editiile emisiunii "Ora de Risc", difuzata in fiecare marti, de la 17.30, si sambata, de la ora 10.10, la RFI Romania. Ea poate fi ascultata LIVE pe www.rfi.ro sau pe undele RFI: Bucuresti 93.5fm, Iasi 97.9fm, Craiova 94fm, Sibiu 98fm, Cluj-Napoca 91.7fm, Timisoara 96.9fm si Chisinau pe 107.3fm. Emisiunea poate fi ascultata si in format podcast (cautati RFI Romania / Ora de risc).

Emisiunea "Ora de risc" este o emisiune despre si pentru clientiipietelor de asigurari si pensii, realizata cu lideri si specialisti de top. Indragita emisiune a debutat in urma cu peste 11 ani, fiind realizata de XPRIMM si sustinuta de portalul 1asig.ro si revista PRIMM.

Ne puteti urmari si pe pagina de Facebook "Ora de Risc".

Totodata, pentru a urmari toate emisiunile, dezbaterile si interviurile, va invitam sa va abonati si la canalul de YouTube al XPRIMM (click si pe clopotel pentru notificari)!