1asig.ro
1asig.ro
VIDEO:  Pastila de sanatate, ...

VIDEO: Pastila de sanatate, episodul 12: Tu poti rezolva cele 5 exercitii de creativitate?

5 min. / 1.540 cuvinte
Episodul 12 din cadrul mini-seriei online va provoaca la 5 exercitii de imaginatie al caror obiectiv este un creier mai activ. Tu le poti rezolva pe toate?

Tot in episodul 12 vei descoperi 3 lucruri pe care (poate) nu le stiai despre imaginatie si creativitate, dar vei afla si care sunt principalele diferente dintre asigurarea de sanatate si abonamentul medical.

Urmareste episodul 12 aici:Mini-seria online Pastila de Sanatate, lansata in cadrul campaniei nationale de educatie financiara si de informare Luna Asigurarilor de Sanatate, a urmarit sa aduca, in format animat, informatiile de baza despre asigurarile de sanatate si despre un stil de viata sanatos.

Videoclipurile includ, in functie de subiectul fiecarui episod, atat informatii generale de tip "Stiati ca" si sfaturi utile pentru un stil de viata sanatos, cat si detaliile de baza pe care fiecare roman ar trebui sa le stie despre asigurarile de sanatate. Cele 12 videoclipuri pot fi urmarite aici.

Despre campanie

Campania de educatie financiara si de informare Luna Asigurarilor de Sanatate este initiata de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si se desfasoara cu sprijinul UNSAR.

Partenerii proiectului sunt: ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, METROPOLITAN Life, EUROINS Romania, GROUPAMA Asigurari, DESTINE Broker, SIGNAL IDUNA, MERCER MARSH Benefits, PRO Fiduciaria, GrECo Romania, FUNK Broker, RENOMIA SRBA Insurance Broker, CAMPION Broker, DAW Management Broker, INTER Broker, AON Broker, GLOBASIG Broker, FABRICA DE ASIGURARI si HOBBIT Broker.

Partenerii media ai proiectului sunt RFI Romania, Asiguropedia, Revista BIZ si Ziua Veche.

Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina de Facebook totuldespreasigurari.ro, pe totuldespreasigurari.ro, dar si pe Instagram/totuldespreasigurari.

3.226 accesari