1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
VIDEO: Ora de Risc - Cat a reusit ...

VIDEO: Ora de Risc - Cat a reusit digitalizarea sa patrunda in optiunilor consumatorilor de asigurari?

Andi APARASCHIVEI, Administrator i-Asigurare , invitatul acestei saptamani in emisiunea, "Ora de Risc" de la RFI Romania, ne-a vorbit despre beneficiile si limitele digitalizarii in asigurari.

 

Printre beneficiile pandemiei se numara accelerarea digitalizarii, datorita acestei perioada, piata a fost fortata sa iasa din standardele vechi si sa gaseasca solutii digitale, astfel incat sa poata ajunge la clienti in mod virtual, a precizat Andi APARASCHIVEI.

In ceea ce priveste compania pe care o administeaza, Andi APARASCHIVEI spune ca pandemia nu a fost o problema pentru ei. "Incepand cu 2011 am inceput digitalizarea serviciilor pe care le oferim, ne-am dorit sa punem la dispozitia clientilor solutii de tip self-service si am miza mult pe zona aceasta de online".

Intrebat despre aplicatia FGO, invitatul a spus ca au reusit sa dezvolte cateva functii esentiale pentru clienti iar succesul nu a intarziat sa apara. "De la lansare si pana in present, am reusit sa ajungem atat la clientii din marile orase, cat si la cei din sate si comune. Desigur, din marile orase se primesc mai multe apeluri insa vedem o evolutie a digitalizarii si in mediul rural".

Andi APARASCHIVEI spune ca datorita produselor pe care le dezvolta, compania pe care o administeaza este cu un pas inaintea pietei. " Incurajam populatia sa utilizeze tehnologia, sa experimenteze invovarea chiar si pentru achizitionarea unei polite de asigurare".

Emisiunea "Ora de Risc" este transmisa saptamanal de catre RFI Romania, marti, de la 17.30 si este reluata sambata, de la 10:10.

Va invitam sa ne urmariti si pe www.rfi.ro sau pe unde radio FM, astfel: Bucuresti 93.5fm, Iasi 97.9fm, Craiova 94fm, Sibiu 98fm, Cluj-Napoca 91.7fm, Timisoara 96.9fm si Chisinau pe 107.3fm.

Totodata, ne puteti si vedea pe pagina de Facebook "Ora de Risc" si ne puteti asculta, in format podcast, pe pagina RFI Romania, aici https://podcast.rfi.ro/?s=ora+de+risc.

"Ora de Risc" este o emisiune despre si pentru clientii pietelor de asigurari si pensii, realizata cu lideri si specialisti de top. Debutul ei a avut loc in urma cu aproape 15 ani, este realizata de catre echipa XPRIMM si sustinuta de portalul 1asig.ro si revista PRIMM - Asigurari & Pensii.

Pentru a urmari toate emisiunile, dezbaterile si interviurile XPRIMM, va invitam sa va abonati si la canalul de YouTube al XPRIMM (click si pe clopotel pentru notificari)!