1asig.ro
1asig.ro

VIDEO: O istorie adevarata: GRAWE Carat a sarbatorit 15 ani pe piata din Moldova

5 min. / 1.540 cuvinte
GRAWE Carat Asigurari a sarbatorit, pe 17 mai a.c., 15 ani de activitate pe piata asigurarilor din Republica Moldova, intr-un decor elegant oferit de Palatul Republicii din Chisinau.

Evenimentul aniversar a reunit reprezentanti ai autoritatilor din Austria si din Republica Moldova, membri din conducerea concernului international GRAWE, precum si parteneri de afaceri si colaboratori ai companiei.

Aflata pe prima pozitie in topul asigurarilor din Republica Moldova, GRAWE Carat Asigurari ofera produse si servicii la standarde europene, iar confortul si siguranta clientului sunt printre prioritatile companiei.

"Nu uitam nicio clipa ca suntem continuatorii unui proiect inceput foarte frumos acum 190 de ani si scopul nostru este sa continuam aceasta poveste conform principiilor corecte, sustenabile si de fair-play din piata, iar pentru noi pe primul loc se afla clientul. Aceasta istorie de succes in Republica Moldova nu ar fi fost posibila fara clientii, dar si partenerii nostri", a precizat Veronica MALCOCI, Director General, GRAWE Carat Asigurari in deschiderea evenimentului.

Prezent la eveniment, Hubert FUCHS, Secretarul de Stat pentru finante din Austria, a subliniat importanta prezentei companiei GRAWE pe piata din Moldova, care timp de 15 ani a contribuit la cresterea si dezvoltarea sectorului financiar, devenind un simbol de incredere si bune practici.

"Ma bucur ca GRAWE Austria este prezent pe piata din Moldova si contribuie la dezvoltarea sectorului financiar din aceasta tara, deoarece GRAWE a devenit simbolul celor mai bune practici si al increderii. Este foarte important pentru tarile din Europa Centrala si de Est sa fie capabile sa atraga parteneri buni europeni si cele mai bune practici din spatiul european, deoarece doar asa sectorul poate deveni unul sanatos. Pentru europeni este vital ca Republica Moldova sa se ingrijeasca de asigurarea unui mediu propice de afaceri si sa asigure un mediu juridic predictibil si transparent", a mentionat Hubert FUCHS.

Invitatii s-au bucurat de aceasta aniversare pe ritmurile band-ului muzical austriac Trachtenkapelle Flatz si acordurile Quartetului Salii cu Orga.

GRAWE Carat Asigurari a luat nastere in anul 2004, prin intrarea grupului financiar austriac GRAWE pe piata locala. Cele aproape doua secole de experienta GRAWE au constituit un fundament solid pe care s-a construit un edificiu sanatos, o companie puternica si stabila care contribuie semnificativ la sustinerea economiei nationale.

"GRAWE Carat a demonstrat intr-un timp relativ scurt ca merita pe deplin increderea si fidelitatea clientilor sai, implicit pretuire din partea consumatorilor locali. Astfel, specializata initial, preponderent, pe asigurarile de viata, pe parcurs compania si-a diversificat portofoliul, corespunzator, extinzandu-si activitatile de intermedierile financiara in asigurari de locuinte, raspundere civila, sanatate si auto. Apreciem rezultatele financiare ale companiei, clasandu-se in mod constant, pe unul din locurile fruntase pe piata de asigurari autohtone", a adaugat Valeriu CHITAN, Presedinte, Consiliul de Administratie al CNPF.
Echipa GRAWE, care cuprinde 289 de profesionisti, al carei motto este "Asigurarea de partea Ta", are in portofoliul de contracte peste 26.000 de asigurari de viata si 60.000 de asigurari generale.

"As vrea sa urez companiei noastre fiice, GRAWE Carat, rezultate cat mai frumoase in continuare si proiecte cat mai ambitioase. Mesajul nostru este unul de apreciere al muncii dumneavoastra, de incurajare si sprijin. GRAEWE Carat este un membru important al familiei GRAWE Group si cred ca acesta este momentul potrivit pentru a sublinia acest lucru", a spus Othmar EDERER, Director General al GRAWE Group.

"Cei 15 ani ai GRAWE in Moldova au fost scrisi cu succes. Bineninteles, au fost situatii in care nu stiam ce ne rezerva ziua de maine, insa am trecut peste toate aceste probleme, am supravietuit si ne-au facut mai puternici astazi. Iar pentru ca astazi aniversam 15 ani, trebuie sa mentionam si faptul ca anul viitor vom implini 20 de ani de existenta a GRAWE Romania", a precizat Paul SWOBODA, Director General GRAWE Romania.

Potrivit reprezentantilor companiei, GRAWE Carat Asigurari va ramane si pe viitor centrata pe clienti si necesitatile acestora, continuand sa construiasca si sa consolideze o imagine de putere financiara, stabilitate si profesionalism.

Cu o experienta de peste 190 de ani in domeniul asigurarilor, grupul austriac GRAWE a intrat pe piata de asigurari a Republicii Moldova in aprilie 2004, prin infiintarea companiei "GRAWE Asigurare de Viata". La inceput, activitatea companiei s-a impus prin prestarea serviciilor in domeniul asigurarilor de viata, fiind pana in prezent cel mai mare furnizor de asigurari de viata din tara.
2.870 accesari
Sondaj

Cui considerati ca ii revine cea mai mare sarcina de a creste educatia financiara a romanilor?

- Institutiilor din domeniul financiar (ASF, BNR etc)
- Asociatiilor din domeniu
- Companiilor (asiguratori, banci, administratori de pensii etc)
- Scolilor
- Institutiilor statului
- Altele (va rog mentionati la rubrica de comentarii)


PROMO