1asig.ro
1asig.ro
VIDEO: Noi proiecte PAID in ...

VIDEO: Noi proiecte PAID in beneficiul asiguratilor

5 min. / 1.540 cuvinte

PAID Romania a implementat in ultima perioada o serie de proiecte in beneficiul asiguratilor, in scopul cresterii gradului de satisfactie al acestora.

PROMO


 

"Suntem preocupati in permanenta de imbunatatirea serviciilor oferita asiguratilor nostri, de altfel, acesta este unul dintre obiectivele noastre principale", a declarat Nicoleta RADU, Director General, PAID Romania, intr-un interviu XPRIMM Time For Business.

Astfel, potrivit Directorului General al companiei, au fost imbunatatite serviciile de call-center, pentru a raspunde mai eficient solicitarilor clientilor, a fost lansate un nou website, in care informatiile sunt prezentate intr-o structura mai usor accesibila, precum si o platforma de unde se pot achizitiona asigurari on-line.

"In acelasi timp, se lucreaza in mod intens, impreuna cu toti stakeholderii, la un proiect de instrumentare a daunelor la nivelul pietei in caz de dezastru extins, care are in vedere eficientizarea acestor servicii, marirea vitezei de reactie, eficientizarea utilizarii fortei de constatare, si evident, minimizarea timpului de raspuns", a precizat Nicoleta RADU.

De asemenea, in ultima perioada, a crescut gradul de constientizare al romanilor vizavi de asigurarile de locuinta, astfel incat in primele 6 luni ale acestui an, numarul de polite a avansat cu 4% fata de finalul lui decembrie 2020, pana la 1.820.000 polite. 

Mai multe detalii in interviul cu Nicoleta RADU, pe care il puteti urmari si pe contul de YouTube XPRIMM!

 

CITITI PE ACEEASI TEMA:
PAID Romania: Numarul locuintelor asigurate obligatoriu a crescut la aproape 1,82 milioane, in iulie

2.001 accesari