1asig.ro
1asig.ro
VIDEO:  Marius HERAN: 30% crestere ...

VIDEO: Marius HERAN: 30% crestere pe segmentul retail pentru SIGNAL IDUNA in martie

Daca avem nevoie de o certitudine in aceasta perioada, aceasta este ca dupa ceea ce generic numim acum "criza COVID-19" ierarhia produselor de asigurare in preferintele romanilor este posibil sa se schimbe. Asigurarile de sanatate reprezinta o categorie de produse care primesc mai multa atentie in ultimele luni, in contextul in care sanatatea este aspectul care preocupa mai mult decat orice intreaga lume. Despre toate acestea am vorbit la rubrica "#StamAcasa, dar continuam" cu Marius HERAN, Brokers Director, SIGNAL IDUNA Asigurare Reasigurare."Romanii vor fi tot mai preocupati de sanatatea lor. Daca in prezent portofoliul SIGNAL IDUNA are peste 150.000 de persoane active, cu grija pentru sanatatea lor, noul context face ca adresarea noastra sa se extinda catre segmente tot mai variate. Putem spune ca actuala criza prin care trecem este favorabila segmentului de asigurari de sanatate. In compania noastra, cererea de asigurari de sanatate a crescut cu peste 30% in martie fata de lunile anterioare pe segmental persoanelor fizice. Pe segmentul corporate nu s-a sesizat vreo modificare a solicitarilor, dar credem ca asigurarile de sanatate nu vor mai fi vazute ca un beneficiu extrasalarial, ci mai degraba ca o necessitate", a declarat acesta.

SIGNAL IDUNA este una dintre ecompaniile care, ajutate de implementarea instrumentelro digitale, si-a mutat integral activitatea in sistem work from home. Cu privire la acest aspect, reprezentantul companiei declara:

"Am luat o serie de masuri in aceasta perioada astfel incat fluxul de colaborare si comunicare cu colegii, partenerii si clientii sa nu fie afectat:
  • Am simplificat procesul de rambursare pentru asigurati - proces 100% digitalizat prin Signal Care Assistant. Toata documentatia este acum simplificata si distribuita electronic.
  • Am lansat in parteneriat cu MedLife, un serviciu de consultanta medicala la distanta, oferit gratuit asiguratilor pe perioada pandemiei.
  • Am adoptat o abordare personalizata pentru fiecare solicitare referitoare la COVID-19, cu toate ca pandemiile sunt incadrate ca excluderi in politele de asigurari de sanatate.
  • Ne-am implicat social si am donat pentru sectia de terapie intensiva de la Spitalul de Boli Infectioase "Matei Bals".
Pentru partenerii din companiile de brokeraj, compania deruleaza in acest moment un program de pregatire online numit "Academia de sanatate".

"Este un program educational de sustinere a pietei de asigurari de sanatate care ofera online traininguri specializate brokerilor. Este organizat in 4 module,de 4 saptamani, care pot fi parcurse in 6 luni de zile. Prin acest program vrem sa facem cunoscute produsele companiei, dar sa ne si ajutam colaboratorii sa le faca mai departe cunoscute. Succesul pe care il inregistreaza ne-a surprins si pe noi asa ca, pentru ca vrem ca toti partenerii de distributie sa profite de acest program, am decis sa il extindem cu inca 6 luni", a declarat Marius HERAN.

Pentru a urmari toate emisiunile si interviurile video realizate in cadrul rubricii #StamAcasa, dar continuam, va invitam sa va abonati la canalul de YouTube al XPRIMM.