1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
VIDEO:  Interviu cu Viorel VASILE: ...

VIDEO: Interviu cu Viorel VASILE: Vrem sa ajutam forta de vanzari sa beneficieze de digitalizare

Viorel VASILE, CEO-ul SAFETY Broker de Asigurare, a vorbit, intr-un interviu oferit XPRIMM, despre motoarele de crestere a business-ului, asigurarile de sanatate, digitalizare, sprijinirea asistentilor in brokeraj, si nu numai.

Interviul a fost acordat in cadrul evenimentului Premiile Brokerilor de Asigurare 2021 "Din nou impreuna", in cadrul caruia SAFETY Broker a obtinut Trofeul de Excelenta in Retail.


Intrebat cum a fost anul 2020 si daca a luptat mai mult pentru Trofeul de Excelenta in Retail, Viorel VASILE a spus ca nu s-a asteptat sa mai fie pe primul loc in clasamentul brokerilor, dar a avut un ultim trimestru din 2020 foarte bun. "A fost cel mai greu loc intai obtinut din istoria ultimilor 8 ani de primul loc", a spus el.

In ceea ce priveste motoarele de crestere in trimestrul patru din 2020, Viorel VASILE a precizat: "Am reusit sa motivam reteaua si am reusit prin strategia noastra de dezvoltare sa crestem pe liniile de asigurari de garantii si de sanatate. Spre surpriza noastra, cresterile mari nu au venit din RCA, cum ne asteptam, din contra, nivelul RCA a fost plafonat, ci au venit de la asigurarile facultative, in special de la cele doua linii mentionate. Am urmarit care este trendul pietei si am indrumat forta de vanzari sa mearga pe zona asta. Politele de sanatate evolueaza natural, toata lumea, in pandemie, tinde sa isi cumpere protectie pentru riscuri de acest tip, iar politele de garantii sunt datorate investitiilor foarte mari din fonduri europene".

Conform acestuia, SAFETY Broker a avut o crestere de peste 30% pe asigurarile de sanatate in primul trimestru din 2021 si considera ca asta este principalul motor de crestere in 2021. "Oamenii simt nevoia de asigurari de sanatate", a spus Viorel VASILE, spunand ca nu doar persoanele fizice sunt interesate de aceste polite, ci mai ales IMM-urile cu 20-50 de angajati.

El considera ca asigurarile de sanatate isi vor continua trendul de crestere si in acest an.

Totodata, Viorel VASILE a precizat ca in ultima perioada clientii vor sa acceseze asigurarile de baza altfel. Cu aceasta ocazie, brokerul a investit in softul mySafety. "Practic este primul soft de emitere pe telefonul mobil pentru RCA si travel in acest moment (la inceputul lunii iunie - n.red.). Avem circa 1800 de utilizatori si introducem si asigurarile de locuinta", a adaugat el.

"Tendinta de digitalizare este ceea ce ne preocupa. Vrem sa ajutam forta de vanzari sa beneficieze de acest trend. Practic, vanzatorii nostri vor putea, prin softul dezvoltat de partenerul nostru tehnologic Life is Hard, sa trimita un link sau un cod QR catre client, iar acesta sa-si emita singur polita de asigurare. Polita va fi descarcata in contul asistentului nostru in brokeraj. Cred ca tendinta de a ajuta asistentii in brokeraj va trece la nivelul urmator, sa permita clientului sa-si gestioneze singur contul, ceea ce va fi un plus pentru tot ce inseamna dezvoltarea noastra in anii urmatori", a mai declarat CEO-ul SAFETY Broker, cu o prezenta de 16 ani in piata locala, dintre care in ultimii 8 ani a fost lider de piata.

Urmariti intregul interviu in video-ul de mai sus!

Pentru a fi la curent cu toate dezbaterile, emisiunile si interviurile marca XPRIMM, va invitam sa va abonati la canalul de YouTube XPRIMM (click si pe clopotel, pentru a primi notificaricand apare ceva nou).

CITITI PE ACEEASI TEMA:
VIDEO: Urmariti Premiile Brokerilor in format video pe contul YouTube XPRIMM