1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
VIDEO:  GLOBASIG se implica in ...

VIDEO: GLOBASIG se implica in proiecte de sustinere a cadrelor medicale si indeamna intreaga industrie sa i se alature

Dincolo de adaptarea rapida la noile realitati de lucru ale acestui moment si de evaluarea constanta a impactului pe care criza aceasta o are asupra businessului, unele companii din piata de asigurari au pus pe lista de prioritati si implicarea sociala, atat de necesara acum. Un exemplu este GLOBASIG Broker, care a alocat un buget de sponsorizare de 15.000 lei pentru dotarea cu materiale de protectie necesare celor care lucreaza la serviciul de Ambulanta. Detalii despre acest proiect si nu numai ne-a oferit Dan CRISTESCU, Membru in Boardul GLOBASIG Broker la rubrica "#StamAcasa, dar continuam"."Am descoperit in acest moment ca problema nu o reprezinta doar banii, ci gasirea materialelor de care au nevoie. Sunt produse pe care le cauta toata lumea acum. De cateva zile cautam furnizori care sa ne poata da materiale de calitate pe acest segment. Trebuie sa tinem cont de faptul ca nevoile cadrelor medicale aflate in prima linie se schimba de la o etapa la alta si ca vor incepe sa aiba nevoie si de alte materiale. Ii indemnam asadar si pe colegii nostri de breasla sa se implice si sa sprijine atat cat poate fiecare aceasta categorie de oameni care lupta pentru ca noi sa iesim cat mai repede din aceasta criza", a afirmat Dan CRISTESCU

In ceea ce priveste impactul acestei crize asupra businessului GLOBASIG, Dan CRISTESCU a declarat:

"Nu am calculat inca impactul asupra businessului in aceasta perioada, dar este clar ca exista. Pe de alta parte, avem oportunitatea de a invata cu totii din lectiile primite - si noi, si clientii care vor lua in calcul altfel si alte produse de asigurare, cum sunt asigurarile de sanatate sau de viata.

De asemenea, dupa aceasta criza, va fi mai usor sa vinzi asigurari online. Multi invata acum rapid sa cumpere si sa plateasca de la distanta, ceea ce va ajuta. Pana la relansarea businessului de asigurari insa, trebuie sa se miste economia. Noi am aderat la miscarea de a sustine consumul de produse romanesti - asta ne va ajuta sa ne miscam mai repede in procesul de relansare economica".

In spatele carierei de 20 de ani in asigurari a lui Dan CRISTESCU se afla si o profesie de medic, care ii permite sa priveasca cu un ochi avizat masurile ce trebuie luate in aceasta perioada.

"Avem in vedere siguranta colegilor, partenerilor si clientilor nostri. Toti cei care puteau sa lucreze de acasa au trecut imediat in acest mod de lucru, inca inainte de instaurarea starii de urgenta. Suntem alaturi de colegii nostri si gasim impreuna solutii ca sa poata merge inainte, fara a se expune la risc.

In acest moment, este evident ca rational este sa ne izolam social. Nu avem tratament si vaccin pentru aceasta boala, asa ca nu ne permitem acum sa punem pe primul loc economia. Distantarea sociala este singura masura care permite sa luam masuri in aceasta etapa. Este bine sa realizam, insa, ca omenirea nu a fost niciodata mai pregatita ca acum pentru a face fata unei asemenea provocari", incheie intr-o nota optimista reprezentantul GLOBASIG.

Amintim ca, in aceasta perioada in care cu totii suntem fortati sa ne adaptam, sa ne recalibram stilul de lucru si sa ne cautam resurse si instrumente care sa ne ajute sa ne pastram eficienta, XPRIMM a lansat rubrica "#StamAcasa, dar continuam", care include stiri si interviuri video realizate "de la distanta".

Mai mult decat orice insa, am vrea sa stim chiar de la voi cum se simte aceasta perioada, ce provocari intampinati, ce solutii aplicati si ce asteptari aveti de la perioada urmatoare. Asa ca va rugam sa ne scrieti oricand considerati ca aveti sa ne comunicati ceva ce isi are locul la rubrica "#StamAcasa, dar continuam" pe adresa media@xprimm.com.