1asig.ro
1asig.ro
VIDEO:  Fiecare gest facut la ...

VIDEO: Fiecare gest facut la volan poate avea consecinte. FII TREAZ LA VOLAN!

5 min. / 1.540 cuvinte

Pentru multi dintre soferi, condusul este o obisnuinta, pe care o intreprind aproape in fiecare zi. Iar activitatile care devin parte din rutina sunt considerate, automat, activitati sigure. Insa, dintr-o activitate sigura nu mor, anual, aproape 2.000 de romani. Fiecare gest de la volan, fiecare "obicei" gresit, poate avea consecinte. Acesta este mesajul clipului video al editiei din acest an a campaniei FII TREAZ LA VOLAN!

PROMO


Atunci cand conduci, riscul de accident rutier nu este niciodata zero, iar intr-un drum obisnuit cu masina faci, adesea fara sa constientizezi acest lucru, o serie de gesturi care pot creste semnificativ acest risc. Ce inseamna sa nu porti centura? Ce se intampla daca te urci obosit la volan? Cum te poate afecta sa nu te uiti la drum 2 secunde? Clipul video urmareste un sofer intr-o calatorie oobisnuita, demonstrand, pe baza unei colectii de studii si statistici, ce inseamna fiecare dintre aceste "obiceiuri gresite". 

Urmareste clipul video al campaniei FII TREAZ LA VOLAN!
 


Despre campanie

Demersul "FII TREAZ LA VOLAN!" este initiat de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si se deruleaza cu sprijinul Politiei Romane, UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania si BAAR - Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania.

De asemenea, campania este realizata cu sprijinul Partenerilor OMNIASIG VIG, ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, GENERALI Romania, EUROINS Romania, GRAWE Romania, GROUPAMA Asigurari, DESTINE Broker, GOTHAER Asigurari-Reasigurari, FUNK International Romania, RENOMIA SRBA Insurance Broker, ASISOFT, INTER Broker, ECLAIMS, AON Romania, MILLENIUM Insurance Broker, FABRICA de Asigurari, GARANTA Asigurari, DAW Management Broker, GLOBASIG Broker si LION Broker.

Proiectul se desfasoara cu sprijinul Asociatiei motoADN, Rebel in Romania si TATUC Serv Consulting.

Mesajele de informare ale campaniei sunt transmise catre publicul larg si cu sprijinul Partenerilor Media RFI Romania, Revista BIZ, ziuaveche.ro, ROMANIApeROTI.ro si AutoStiri.ro.

Daca nu esti inca parte din comunitatea #treazlavolan, alatura-te cu un Like! paginii de Facebook, dar si un Join pe grupul dedicat si un Follow paginii de Instagram.

 

3.040 accesari