1asig.ro
1asig.ro
VIDEO:  De ce trebuie sa te ...

VIDEO: De ce trebuie sa te asiguri? Afli din primul video al campaniei "Afla totul despre asigurari"!

5 min. / 1.540 cuvinte
Ce este o asigurare? Cum functioneaza? De ce trebuie sa te asiguri? Care sunt principalii termeni pe care ar trebui sa ii cunosti atunci cand vrei sa inchei un contract de asigurare? Afli toate acestea, si nu numai, in doar 3 minute, urmarind primul video lansat in cadrul campaniei "Afla totul despre asigurari"!

PROMO


Prima editie a campaniei nationale de educatie financiara "Afla totul despre asigurari" este organizata de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor, Romania, in parteneriat cu BNAA - Biroul National al Asiguratorilor Auto din Moldova. Proiectul se desfasoara timp de 10 saptamani si isi propune sa transforme produsele de asigurare in produse financiare mai usor de inteles si de accesat de catre consumatori, urmarind, in final, sa creasca gradul de educatie financiara si de informare cu privire la aceste produse.

Primele doua saptamani ale proiectului sunt dedicate unor concepte de baza din domeniu, iar cele mai importante informatii au fost incluse in primul filmulet dedicat lansat in cadrul proiectului, pe care il puteti urmari mai jos:Mesajele online ale campaniei sunt distribuite prin intermediul paginii de Facebook Totul despre asigurari in Moldova, iar consumatorii vor putea accesa oricand portalul de informare totuldespreasigurari.md pentru a afla mai multe detalii despre temele abordate.

494 accesari
Sondaj

Cui considerati ca ii revine cea mai mare sarcina de a creste educatia financiara a romanilor?

- Institutiilor din domeniul financiar (ASF, BNR etc)
- Asociatiilor din domeniu
- Companiilor (asiguratori, banci, administratori de pensii etc)
- Scolilor
- Institutiilor statului
- Altele (va rog mentionati la rubrica de comentarii)


PROMO