1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
VIDEO:  De ce ai nevoie si de o ...

VIDEO: De ce ai nevoie si de o asigurare CASCO? Afli dintr-un nou video lansat in cadrul campaniei "Afla totul despre asigurari"!

Ai o asigurare RCA pentru masina ta si, recent, ai incheiat si o polita Carte Verde, deoarece ai iesit cu masina in afara granitelor. In aceste conditii, de ce ai mai avea nevoie si de o polita CASCO?

Ce este CASCO si ce acopera, de fapt, aceasta polita? Cum te protejeaza financiar in cazul in care ai un accident? Afli toate acestea, si nu numai, in doar 3 minute, urmarind al patrulea videoclip lansat in cadrul campaniei "Afla totul despre asigurari"!Prima editie a campaniei nationale de educatie financiara "Afla totul despre asigurari" este organizata de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor, Romania, in parteneriat cu BNAA - Biroul National al Asiguratorilor Auto din Moldova. Proiectul se desfasoara timp de 10 saptamani si isi propune sa transforme produsele de asigurare in produse financiare mai usor de inteles si de accesat de catre consumatori, urmarind, in final, sa creasca gradul de educatie financiara si de informare cu privire la aceste produse.

Saptamanile 6 si 7 ale campaniei ofera toate informatiile pe care soferii trebuie sa le cunoasca despre asigurarea CASCO.


Mesajele online ale campaniei sunt distribuite prin intermediul paginii de Facebook Totul despre asigurari in Moldova, iar consumatorii vor putea accesa oricand portalul de informare totuldespreasigurari.md pentru a afla mai multe detalii despre temele abordate.