1asig.ro
1asig.ro
federatia roaman de bowling
VIDEO: Daniela BADALUTA: Munca de ...

VIDEO: Daniela BADALUTA: Munca de acasa ne face mai eficienti si focusati pe task-urile zilnice

Desi pandemia de COVID-19 presupune masuri de distantare sociala pentru a preveni raspandirea virusului, statul acasa si munca prin mijloace de comunicare online poate sa aduca si beneficii: eficienta a crescut, nu exista atat de mult timp pierdut pe drumuri, iar intalnirile online sunt obiective si cu substanta, spune Daniela BADALUTA, Director General, RECREX, intr-un interviu pentru rubrica "#StamAcasa, dar continuam"."Noi suntem norocosi intrucat lucram in proportie de 80% online. Faptul ca nu avem contact direct cu clientii si nu avem nici necesitatea de a fii 100% in birou si putem comunica foarte bine intre noi prin aplicatii si platforme, a facut ca adaptarea noastra sa fie foarte rapida. In momentul in care s-au inchis scolile noi am luat primele masuri de a limita munca de la birou, continuand de acasa. Avem cu totii laptop si telefoane, iar platformele sunt toate online, asadar putem sa lucram cu totii foarte bine de acasa", a precizat Daniela BADALUTA.

Conform oficialului RECREX, distantarea sociala este singurul mod prin care putem depasi aceasta criza de COVID-19, iar faptul ca majoritatea activitatii companiei se desfasoara online, face ca masurile de autoizolare sa fie respectate mai usor.

"Pe partea de gestiune de daune - majoritatea sunt online si vin din straiatate catre noi, pentru serviciile pe care le prestam, iar colegii de la Bucuresti, care mai au necesitatea de a face constatarile si de a se deplasa, in aceasta perioada sunt mai limitate si le vom face dupa incheierea acestei stari de urgenta. Este cel mai bine pentru a ne proteja pe noi, familiile noastre si pe ceilalti. Distantarea sociala este sigurul mod prin care putem sa depasim aceasta situatie", a completat ea.

Despre impactul al acestei perioade asupra afacerilor

"Cu siguranta in toate afacerile se simte un anumit impact. Ceea ce inseamna ca volumul de munca a scazut, dar, pe de alta parte eficienta a crescut. Dat fiind faptul ca nu ne mai deplasam la birou, nu stam foarte mult de vorba unii ci ceilalti, eficienta a crescut si reusim sa ne focusam pe anumite task-uri mult mai bine decat la birou. Cu siguranta vor fi mai multe reorganizari dupa aceasta perioada si voi lasa oamenii sa lucreze si de acasa", a precizat directorul general RECREX.

"Aceasta perioada ne face sa vedem dincolo de ce era pana acum si sa avem o alta perspectiva de a lucra sau organiza. Acest management al crizei ne-a facut sa vedem dincolo de faceam pana cum. Eram focusati pe alta forma de a lucra. Eram mult mai dependenti unii de ceilalti, si acum suntem, dar, in acelasi timp, am invatat sa lucram si interdependenti. Sunt foarte mandra de cum se desfasoara lucrurile", a adaugat ea.

Despre noutatile companiei...

"Recrex a devenit corespondent independent Crawford pe partea de motor, in special pentru partea de Carte Verde si Directiva a 4-a. Dezvoltam cateva proiecte noi pe piata din Romania - cateva servicii sunt dedicate pietei autohtone si avem deja cativa clienti din Romania carora le prestam acest serviciu prin Crawford. Este o retea mondiala si suntem printre primii care dezvolta acest business pentru Crawford pe Carte Verde si Directiva a 4-a in Europa. Noi oricum eram obisnuiti sa lucram si online, toate sedintele noastre se fac prin video conferinte si se pot misca lucrurile si in aceasta forma, nu este intotdeauna necesar sa te deplasezi", a concluzionat Daniela BADALUTA.

Mai multe informatii si interviul complet pot fi regasite in video.

Amintim ca, in aceasta perioada in care cu totii suntem fortati sa ne adaptam, sa ne recalibram stilul de lucru si sa ne cautam resurse si instrumente care sa ne ajute sa ne pastram eficienta, XPRIMM a lansat rubrica "#StamAcasa, dar continuam", care include stiri si interviuri video realizate "de la distanta".

Mai mult decat orice insa, am vrea sa stim chiar de la voi cum se simte aceasta perioada, ce provocari intampinati, ce solutii aplicati si ce asteptari aveti de la perioada urmatoare. Asa ca va rugam sa ne scrieti oricand considerati ca aveti sa ne comunicati ceva ce isi are locul la rubrica "#StamAcasa, dar continuam" pe adresa media@xprimm.com.